Notitieboek van gerecycled katoen & R-PET A5
  • Notitieboek van gerecycled katoen & R-PET A5 - Beige/Zwart

Notitieboek van gerecycled katoen & R-PET A5 bedrukken

Vanaf € 1,77
  • Voorzijde (70mm x 170mm)
    • Onbedrukt
    • Full colour
Selecteer uw keuzes voor de prijsopgave.
Bestellen 
Vrijblijvende offerte
Gratis sample aanvragen

Beschrijving

Optimaliseer juwschrijfervaring met een eco-vriendelijke notitieboek! Vervaardigd uit gerecycled katoen & R-PET, biedt het FSC-gecertificeerde pagina's van 70gsm voor een verantwoorde keuze. Versterkt met een bredere elastische band, penlus en lint, is dit een duurzaam metgezel voor georganiseerde en bewuste notities. Beschikbaar vanaf kleine hoeveelheden, met 80 gelinieerde vellen van 70 grams papier. Zet uw ideeën op papier en draag bij aan een groenere wereld met elk omgeslagen bladzijde.

Prijsinformatie

Indien de staffels niet aanwezig zijn moet u eerst een optie hierboven selecteren ×

Specificaties

Inhoud 0
Naam Notitieboek van gerecycled katoen & R-PET A5 - Beige/Zwart
Levertijd Levertijd afhankelijk van bestelhoeveelheid, tot 500 stuks, levering in circa 6 werkdagen, meer dan 500 stuks, levering in circa 9 werkdagen. Onbedrukte levering in circa 2 werkdagen.
Merk
Materiaal Recycled cotton & R-PET
Omschrijving <p> Optimaliseer juwschrijfervaring met een eco-vriendelijke notitieboek! Vervaardigd uit gerecycled katoen & R-PET, biedt het FSC-gecertificeerde pagina's van 70gsm voor een verantwoorde keuze. Versterkt met een bredere elastische band, penlus en lint, is dit een duurzaam metgezel voor georganiseerde en bewuste notities. Beschikbaar vanaf kleine hoeveelheden, met 80 gelinieerde vellen van 70 grams papier. Zet uw ideeën op papier en draag bij aan een groenere wereld met elk omgeslagen bladzijde.</p>
Toelichting Voor vragen kunt u bellen 085 792 0094 of mailen naar info@primapennen.nl
Kleur Beige/Zwart
Breedte 14.8 cm