Notitieboek bamboe hoekgebonden A6
 • Notitieboek bamboe hoekgebonden A6 - Natuur
 • Notitieboek bamboe hoekgebonden A6 - Natuur

Notitieboek bamboe hoekgebonden A6

Vanaf € 1,09
 • Voorzijde (65mm x 65mm)
  • Onbedrukt
  • 1
  Voorzijde (70mm x 60mm)
  • Onbedrukt
  • 1
  • 2
Selecteer uw keuzes voor de prijsopgave.
Bestellen 
Vrijblijvende offerte
Gratis sample aanvragen

Beschrijving

Ervaar de finesse van A6 Bamboo notitieboek met hoekgebonden binding. Een compact notitieboekje, vervaardigd uit duurzaam bamboe, verenigt stijl met milieuvriendelijkheid. Met zijn unieke hoekgebonden binding voegt het een speels accent toe aan uw notities. De gelinieerde binnenvellen van 70 g/m2 papier bieden een soepele schrijfervaring, terwijl de elastische band zorgt voor handigheid en de spiraalverbinding in de hoek voor stabiliteit. Kies voor elegantie en duurzaamheid met het A6 Bamboo notitieboekje en draag bij aan een groenere toekomst. Beschikbaar v.a. kleine aantallen.

Prijsinformatie

Indien de staffels niet aanwezig zijn moet u eerst een optie hierboven selecteren ×

Specificaties

Inhoud 0
Naam Notitieboek bamboe hoekgebonden A6 - Natuur
Levertijd Levertijd afhankelijk van bestelhoeveelheid, tot 500 stuks levering in circa 6 werkdagen, meer dan 500 stuks, levering in circa 9 werkdagen. Onbedrukte levering in circa 2 werkdagen.
Merk
Materiaal Bamboo
Omschrijving <p> Ervaar de finesse van A6 Bamboo notitieboek met hoekgebonden binding. Een compact notitieboekje, vervaardigd uit duurzaam bamboe, verenigt stijl met milieuvriendelijkheid. Met zijn unieke hoekgebonden binding voegt het een speels accent toe aan uw notities. De gelinieerde binnenvellen van 70 g/m2 papier bieden een soepele schrijfervaring, terwijl de elastische band zorgt voor handigheid en de spiraalverbinding in de hoek voor stabiliteit. Kies voor elegantie en duurzaamheid met het A6 Bamboo notitieboekje en draag bij aan een groenere toekomst. Beschikbaar v.a. kleine aantallen.</p>
Toelichting Voor vragen kunt u bellen 085 792 0094 of mailen naar info@primapennen.nl
Kleur Natuur
Breedte 14.5 cm