Nieuw 2024

Prijs

t/m

Kleur


Doorlopend is PrimaPennen op zoek naar nieuwe modellen. Leuke pennen die u kunt bestellen met een eigen personalisering. Pennen die een aanvulling zijn in onze collectie. De ontwikkeling van nieuwe relatiegeschenken blijft volop in beweging. Nieuwe druktechnieken, opvallende designs, we doen ons uiterste best om uw logo onder de aandacht te brengen. Voordat u nieuwe pennen bestelt kunt u een gratis sample of drukproef aanvragen. Des te meer pennen u bestelt, des te lager de prijs. We adviseren u over de beste drukposities, zodat uw logo prominent of juist subtiel wordt weergegeven. Scroll in ons aanbod van leuke, goedkope en in het oog springende modellen. Bestellen kan direct online via onze eenvoudige bestelprocedure.

Met bedrukking

Onze hele collectie kunt u bestellen met bedrukking van uw eigen gegevens. Zo kunt u een logo, website of een leuke tekst laten bedrukken. U kunt uw gegevens op de houder of op de clip laten plaatsen. Een bedrukking is mogelijk v.a. 1 drukkleur. Wanneer uw logo uit meer dan 3 kleuren bestaat is een full colour bedrukking een voordelig alternatief. Bestel pennen in meerdere kleuren. U kunt v.a. een minimale afname van 100 stuks meerdere kleuren in één bestelling plaatsen. Een leuk alternatief wanneer u meerdere bedrijfskleuren heeft.

Met een stijlvolle gravure

Net als mode zijn pennen onderhevig aan populaire kleuren. Voor dit jaar hebben we vele nieuwe, zachte kleuren in onze collectie. Leuke metalen pennen in een compleet nieuw kleurenjasje. Het voordeel van metalen pennen is dat u deze vaak v.a. kleinere aantallen, zoals 100 of 250 stuks kunt bestellen. Ook metalen pennen kunt u als sample gratis aanvragen. Een personalisering kan door middel van een gravure. Met een lasergravure halen wij het bovenste toplaagje van de pen. Een gravure is blijvend.

Ruime bedrukkingstechnieken

Nieuw dit jaar zijn pennen met een all around drukmogelijkheid tegen een voordelige prijs. Deze pennen bestelt u al v.a. 1000 stuks voor nog geen € 0,25 per stuk. U kunt naast een logo allerlei andere gegevens kwijt. Leuk is ook om het logo meerdere malen op diverse posities rondom de pen te plaatsen. Naast de ruime bedrukkingstechnieken kunt u gebruik maken van:

  • onze snelle leveringsservice
  • een gratis drukproef vooraf
  • een gratis sample vooraf
  • eenvoudige bestelprocedure
  • prijs- en kleurenfilter

Heeft u bij een ander bedrijf een leuke pen gezien en u weet  niet welk model het is? Stuur ons een foto en we gaan voor u op zoek.