Nash balpennen

Prijs

t/m

Kleur


Op zoek naar de meest favoriete promotiebalpennen van ons land? Laat dan Nash balpennen bedrukken met eigen logo of tekst. Er is geen ander model balpen te vinden die in zoveel combinaties wordt aangeboden. Er zijn legio diverse variaties en kleurmogelijkheden voor deze pen, die altijd gekenmerkt wordt door een metalen clip en/of een zachte rubberen grip. Bedrukte Nash balpennen zijn te bestellen v.a. 500 stuks of op aanvraag v.a. 100 of 250 stuks. De keuze is ruim en bijzonder. Er zijn Nash balpennen met zwarte of blauwe vullingen, we leveren zelfs een 4-in-1 model en de duo Nash balpen is een combinatie van marker en balpen. Daarnaast is de Nash balpen verkrijgbaar met opvallende gestippelde houder, met een oplichtende bedrukking, in een milieuvriendelijke uitvoering en in de populaire tarwestro uitvoering. Het kan een beetje lastig zijn om het mooiste model uit te zoeken bij zoveel keuze. Bekijk de modellen en kies uw favoriete Nash balpen. Iedere Nash balpen heeft specifieke drukkenmerken. We kunnen Nash balpennen bedrukken per kleur, in full colour en op een vergroot drukformaat. Vraag een gratis Nash-sample of bestel direct online uw lievelingsbalpen met logo.

Nash balpennen met logo - Alle mogelijkheden

In deze categorie vindt u meer dan 20 verschillende Nash balpennen. Alle modellen zijn te bedrukken met eigen logo of tekst. U kunt na uw keuze meteen uw logo voor de opdruk meesturen. Een bestelling plaatst u eenvoudig online door de bestelprocedure te volgen. U ziet meteen de totaalprijs zonder btw. Uw logo kan op verschillende manieren op de Nash balpen worden geplaatst. Een opdruk per kleur is mogelijk, tot max. 4 drukkleuren. We bieden voor hoge logo's een rondom druk aan, met max. 1 drukkleur en tot slot voor kleurrijke logo's de full colour drukmethode. Onze staffels beginnen v.a. 500 stuks. U kunt echter ook 100 of 250 Nash balpennen met logo bestellen. Vraag hiervoor eenvoudig een offerte aan door gebruik te maken van de kleinere aantallen-button. Overige vragen met betrekking tot het bestellen van Nash pennen met logo stelt u via de mail, chat of per telefoon. We hebben alle modellen op voorraad, waardoor we deze artikelen binnen 7 werkdagen kunnen leveren.

Ontvang snel een drukproef van bedrukte Nash pennen

Geïnteresseerd in één van de modellen? U kunt voordat u een bestelling doet een gratis drukproef opvragen van een model en kleur naar keuze. Bedrukte Nash balpennen ontvangt u na goedkeuring op de drukproef. Dan is de order bij ons pas definitief. Een drukproef toont de uitvoering van de balpen in de gewenste kleur, met de gewenste opdruk en drukkleur(en). U kunt bedrukte Nash balpennen al binnen 7 werkdagen ontvangen. Bestellen via de site kan v.a. 500 stuks. De goedkoopste Nash balpennen hebben een witte of zilverkleurige houder met metalen clip en gekleurde grip. Daarnaast kunt u bedrukte balpennen bestellen in een iets hogere prijsklasse. Denk hierbij aan de milieuvriendelijke Nash pennen of de oplichtende varianten. Er is voor ieder bedrijf wel een geschikte Nash balpen. En des te meer pennen u bestelt, des te voordeliger de pen. PrimaPennen biedt bedrukte Nash pennen tegen de allerscherpste prijs.

Nash balpennen bedrukken - snelle levering

Overtuigd van dit populair model? PrimaPennen kan Nash balpennen bedrukken en supersnel leveren. Onze standaard levertijden zijn 7 werkdagen na akkoord op de drukproef. Heeft u de pennen sneller nodig? Laat het ons weten. Want we leveren alle modellen ook tegen een toeslag in circa 4 of 5 werkdagen. Met een expresse levering kunnen we de Nash balpennen nog sneller leveren. Het bedrukken doen we uiteraard met de allermodernste drukmachines. Van tampondruk tot full colour druk. We zorgen altijd voor een haarscherpe weergave van uw logo. We bedrukken Nash balpennen in pms- kleuren of cmyk-kleuren, afhankelijk van de druktechniek. We kunnen dus uw eigen huisstijlkleuren op de pen drukken. Heeft u vragen, stel ze dan via de chat, mail of per telefoon. Via onze website kunt u een gratis sample aanvragen, een offerte opvragen of direct de bestelling plaatsen.

Goedkoop Nash balpennen laten bedrukken

Nash balpennen behoren tot de goedkoopste promotiepennen. En toch hebben ze veel te bieden. De pen is namelijk voorzien van een metalen clip en heeft een zachte en comfortabele rubberen grip. De goedkoopste Nash balpennen bieden we aan voor circa € 0,30 per stuk incl. opdruk in 1 kleur, bij een afname van 1000 stuks. U kunt Nash balpennen met max. 4 kleuren laten bedrukken. De full colour druktechniek is mogelijk bij een afname van 100 stuks. Full colour kan zelfs binnen 5 werkdagen geleverd worden. Onze site maakt gebruik van hoge kortingen bij grotere afnames. Bij 10.000 stuks kunt u bijv. al Nash balpennen laten bedrukken v.a. € 0,17 per stuk. We begrijpen dat dit een enorme hoeveelheid is, maar u zult ook goedkopere staffels aantreffen v.a. 1000, 2500 en 5000 stuks. Nog niet helemaal overtuigd? Vraag dan een gratis sample aan.