Moleskine pennen

Moleskine is een Italiaans merk. Dit merk maakt schrijfwaren, zoals pennen, maar is natuurlijk vooral bekend van notitieboeken en dagboeken. In deze categorie vindt u alle schrijfwaren van Moleskine. Moleskine pennen en schrijfwaren zijn te bedrukken met eigen logo of tekst. Een balpen van Moleskine is de perfecte manier om bij klanten en relaties uw naam te laten herinneren. Moleskine borduurt in haar producten door op de populariteit van notitieboeken die vooral populair waren onder kunstenaars en schrijvers in de 19de en 20ste eeuw. Alle schrijfwaren van Moleskine kunnen als relatiegeschenk worden bedrukt. Een ideaal cadeau is een Moleskine pen gecombineerd met een Moleskine notitieboek. De pennen van Moleskine zijn namelijk speciaal ontworpen voor het bijzondere papier dat Moleskine gebruikt. Uiteraard kan met een Moleskine schrijfwaar ook op gewoon papier worden geschreven. We hebben een aantal modellen pennen van Moleskine die een ideaal relatiegeschenk zijn. U kunt online pennen van Moleskine bedrukt bestellen. Wij leveren Moleskine pennen met eigen logo in circa 7 werkdagen.

    Geen resultaten gevonden.

Italiaanse Moleskine pennen bedrukken

Moleskine balpennen, potloden en rollerbalpennen zijn ideaal voor de bevestiging aan hard cover notitieboeken. U kunt alle Moleskine schrijfwaren bedrukken met eigen logo. Moleskine pennen schrijven erg prettig. Bovendien zijn voor alle modellen navullingen beschikbaar. Moleskine pennen zijn bij PrimaPennen in elk gewenst aantal te bedrukken met eigen logo of tekst. U plaatst een bestelling meteen online. Een opdruk is mogelijk met digitale print en tampondruk. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van twee regels tekst of langwerpige logo's. De drukhoogte voor Moleskine schrijfwaren is beperkt. Echter kan een opdruk met max. 4 kleuren of in full colour geplaatst worden. De inkt voor alle Moleskine schrijfwaren sluit perfect aan bij het papier van alle Moleskine papierwaren, zoals notitieboekjes, dagboeken en journals. Deze producten vindt u ook in onze webshop. Heeft u vragen over het bedrukken van goede Moleskine balpennen? U kunt via de chat, de mail of per telefoon alle informatie aanvragen. Via het product kunt u een proefexemplaar op zicht aanvragen. Pennen, potloden en rollerbalpennen zijn in meerdere kleuren leverbaar, vraag direct uw gewenste kleur aan.

Bedrukte rollerbalpennen van Moleskine

Bedrukte rollerbalpennen van Moleskine worden geleverd met zwarte inkt. In iedere goede boekhandel of online kunt u gemakkelijk navullingen bestellen. De rollerbalpen is makkelijk in te steken in een hard cover notitieboek. Rollerbalpennen van Moleskine gaan erg lang mee. Ideaal voor schrijven zonder veel druk te geven. U bestelt bedrukte rollerbalpennen in ieder gewenst aantal. U kunt via de site een offerte op maat aanvragen. Echter vindt u ook meteen alle prijzen bij verschillende afnames. U kiest ook eenvoudig het aantal drukkleuren. Wanneer u alle gegevens invult ziet u meteen de prijs per stuk, inclusief druk. U kunt Moleskine balpennen ook zonder opdruk bestellen. De rollerbalpen is in 3 kleuren leverbaar, telkens met zwarte inkt. De inkt is intens zwart en schrijft erg fijn. De schrijfpunt is slechts 0,7 mm breed. Bestel bedrukte Moleskine balpennen voor zeer scherpe prijzen bij PrimaPennen. U kunt gebruik maken van hoge kortingen bij een grotere bestelling. U ziet dat wij gebruik maken van staffelprijzen, bij een bepaald aantal wordt de stuksprijs en de drukprijs steeds lager. Wilt u een vrijblijvende drukproef ontvangen voor een rollerbalpen met eigen bedrukking? Stuur dan uw logo of gewenste druktekst in. Bedrukte Moleskine rollerbalpennen leveren wij in slechts 7 werkdagen.

Moleskine pennen met logo online bestellen

In deze categorie vindt u alle Moleskine pennen, potloden en rollerbalpennen. Elk schrijfwaar is te voorzien van een logo of tekst. Een opdruk is mogelijk per kleur of in full colour. U kunt in principe alles online regelen. Van een gratis proefexemplaar tot de uiteindelijke bestelling en levering. Na het beoordelen van de proefpen kunt u de bestelling plaatsen. U kiest uw model, de kleur, het aantal en de gewenste druktechniek. U klikt op bestellen en komt vervolgens in het volgende scherm. Hier vult u uw aflevergegevens in. U kunt nog kiezen voor een snellere levering of een gewenste leverdatum invullen. Wanneer u alles heeft ingevuld klikt u op verzenden. Binnen een paar tellen ontvangt u van ons de orderbevestiging. Voordat wij uw Moleskine pennen met logo gaan versturen ontvangt u natuurlijk de drukproef via de mail. De drukproef dient ter extra controle, zodat er geen fouten door ons worden gemaakt. Na akkoord op de drukproef plannen wij de order in en u ontvangt van ons de leverdatum. Tot aan het akkoord kunt u nog allerlei wijzigingen aanbrengen in uw bestelling. Moleskine pennen met uw eigen logo worden na akkoord op de drukproef binnen 7 of 8 werkdagen geleverd. De levering naar 1 adres in Nederland of België is geheel gratis.

Moleskine schrijfwaren als relatiegeschenk

Moleskine schrijfwaren zijn uiteraard van goede kwaliteit. De eigenschappen van de pen sluiten naadloos aan bij het gebruik op Moleskine papierwaren. Uiteraard is de pen ook los als relatiegeschenk te geven. Een goede pen voor dagelijks gebruik is onmisbaar. Iedere klant of relatie zal blij zijn met een Moleskine balpen, rollerbalpen of potlood, al dan niet in combinatie met een notitieboek. Bekijk voor een perfecte combinatie van schrijfwaren en papierwaren ook de Moleskine hardcover en softcover notitieboekjes. We leveren de artikelen graag gecombineerd. Bij de hardcover uitvoering kan een pen, potlood of rollerbalpen vastgeklemd worden. Bestellen is mogelijk in ieder gewenst aantal. Bekijk ons gevarieerd aanbod in notitieboekjes en zoek er de meest geschikte Moleskine balpen of rollerbalpen bij als compleet geschenk. Heeft u vragen? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar. Online kunt u een sample aanvragen, een offerte op maat aanvragen, maar ook allerlei productspecificaties vinden. 

Kleine aantallen Moleskine pennen bedrukken

Ook voor het bestellen van kleine aantallen Moleskine pennen bent u bij ons aan het goede adres. U kunt elk gewenst aantal bestellen en bedrukken. Dit geldt zowel voor een opdruk per kleur als in full colour. Aantallen kleiner dan de op onze website getoonde minimale afname kunt u via de mail bestellen. U kunt meteen uw logo of druktekst meesturen. U kunt dit doen voor een Moleskine balpen, potlood of rollerbalpen. De rollerbalpen van Moleskine heeft een 0,7 mm rechthoekige punt. De inktkleur is zwart en is ideaal voor gelijkmatig, vloeiend schrijven, zonder hard op de penpunt te drukken. Ook het vulpotlood heeft een 0,7 mm HB-punt. U kunt voor alle schrijfwaren navullingen kopen. Heeft u vragen over het bedrukken van kleine aantallen Moleskine pennen? Stel uw vraag aan ons via de chat, mail of per telefoon. Kleine aantallen kunnen, indien gewenst, supersnel geleverd worden in 5 werkdagen.

Moleskine pennen bedrukt in de snelle levering

Alle Moleskine pennen, rollerbalpennen en vulpotloden hebben een levertijd van circa 7/8 werkdagen na akkoord op de drukproef. Voor late bestellers hebben wij een expresse levering. Dit betekent dat U Moleskine pennen bedrukt in 5 werkdagen kunt ontvangen. De levertijd bij een expresse levering gaat direct na order in. U ontvangt nog dezelfde dag de drukproef ter goedkeuring. Na akkoord plannen wij de order direct in voor de druk. Moleskine pennen bedrukt in de snelle levering hebben een max. afname van 1000 stuks. Grotere aantallen zijn alleen mogelijk als onze planning dit toelaat. Een bestelling in de snelle levering kan niet geannulleerd worden.