Milieuvriendelijke pennen bedrukken

Prijs

t/m

Kleur

Bij Prima Pennen bieden we een breed assortiment milieuvriendelijke pennen die bedrukt kunnen worden met uw logo of boodschap. Onze pennen zijn gemaakt van duurzame materialen zoals gerecycled papier, bamboe, tarwestro en koffiedik. Met een ruime keuze aan kleuren en modellen vindt u altijd de perfecte pen die bij uw merk past. Onze milieuvriendelijke pennen kunnen al vanaf kleine aantallen worden bedrukt, ideaal voor zowel kleine als grote promotiecampagnes. Wij bieden een gratis digitale proef aan, zodat u vooraf kunt zien hoe uw ontwerp eruit zal zien en eventuele aanpassingen kunt doorvoeren. Kies voor milieuvriendelijke pennen bedrukken bij Prima Pennen en maak een duurzame en professionele indruk.

Milieuvriendelijke pennen: duurzame materialen en hun voordelen

Milieuvriendelijke pennen zijn een uitstekende keuze voor bedrijven die duurzaamheid en stijl willen combineren. Bij Prima Pennen bieden we diverse materialen die elk unieke voordelen voor het milieu hebben.

Tarwestro: gemaakt van bijproducten van tarweproductie, tarwestro pennen zijn biologisch afbreekbaar en verminderen landbouwafval.
Gerecycled Karton: deze pennen helpen papierafval te verminderen en zijn volledig recyclebaar, wat bijdraagt aan een circulaire economie.
Koffie: gemaakt van koffiedik en gerecycled kunststof, koffiepennen geven een tweede leven aan koffieresiduen en verminderen de afhankelijkheid van nieuwe grondstoffen.
Ocean Bound Gerecycled Kunststof: deze pennen zijn gemaakt van plastic dat verzameld is voordat het de oceaan bereikt. Dit helpt om de vervuiling van onze wateren te verminderen en draagt bij aan schonere oceanen.
Gerecycled Kunststof: Deze pennen gebruiken plastic afval dat is omgezet in nieuwe producten, wat helpt om de hoeveelheid afval op stortplaatsen te verminderen en de vraag naar nieuw plastic te verlagen.
Gerecycled Aluminium: voor een luxere optie bieden we pennen van gerecycled aluminium. Deze zijn duurder, maar stralen elegantie uit en kunnen worden gegraveerd voor een verfijnde uitstraling.

Bij Prima Pennen kunt u gratis samples aanvragen. Dit is verstandig omdat u zo de kwaliteit en het uiterlijk van de pennen kunt beoordelen voordat u een definitieve bestelling plaatst. Door samples te bekijken, weet u zeker dat de gekozen pennen aan uw verwachtingen voldoen en perfect passen bij uw merkidentiteit. Kies voor milieuvriendelijke pennen bij Prima Pennen en draag bij aan een duurzame toekomst.

Milieuvriendelijke pennen bedrukken: kwaliteit en duurzaamheid

Milieuvriendelijke pennen bedrukken bij Prima Pennen biedt de perfecte balans tussen duurzaamheid en stijl. Elk materiaal heeft specifieke drukeigenschappen, wat betekent dat niet elke logokleur goed uitpakt op elke pen vanwege de ondergrondkleur. Onze experts bij Prima Pennen helpen u graag bij het kiezen van de beste drukoptie, inclusief een vrijblijvende drukproef. Dit is handig omdat u vooraf kunt zien hoe uw logo eruit zal zien op de pen, zodat u zeker weet dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet.

Milieuvriendelijke pennen worden doorgaans bedrukt met tampondruk of zeefdruk. Tampondruk heeft vaak een beperkte drukhoogte, wat ideaal is voor kleinere logo’s en details. Voor hogere logo's en grotere ontwerpen is zeefdruk de beste keuze, omdat deze techniek een grotere drukoppervlakte biedt en een heldere, duurzame print garandeert.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om bamboe en gerecycled aluminium pennen te graveren. Graveren geeft een subtiele en professionele uitstraling aan de pennen, omdat de inscriptie permanent is en niet vervaagt. Dit maakt gegraveerde pennen een uitstekende keuze voor bedrijven die een elegante en duurzame indruk willen maken.

Kies voor milieuvriendelijke pennen bedrukken bij Prima Pennen en profiteer van onze expertise en hoogwaardige service. Vraag vandaag nog een vrijblijvende drukproef aan en ontdek hoe uw logo het beste tot zijn recht komt op onze duurzame pennen.

Voordelen van aanschaffen milieuvriendelijke pennen met logo

Milieuvriendelijke pennen met logo bieden talloze voordelen voor bedrijven die duurzaamheid en merkzichtbaarheid willen combineren. Een groot voordeel van deze pennen is dat ze zowel dubbelzijdig bedrukt als gegraveerd kunnen worden. Bij tampondruk is dubbelzijdige bedrukking mogelijk, terwijl bij gravure dit geldt voor aluminium uitvoeringen.

Met dubbelzijdige druk heeft u twee keer zoveel ruimte om uw boodschap over te brengen. Aan de ene kant kunt u uw logo en slogan plaatsen, terwijl de andere kant ideaal is voor uw websitevermelding en telefoonnummer. Dit maximaliseert de zichtbaarheid van uw merk en zorgt ervoor dat belangrijke contactinformatie altijd binnen handbereik is.

Het gebruik van milieuvriendelijke pennen draagt ook bij aan een positief imago van uw bedrijf. Door te kiezen voor duurzame materialen zoals gerecycled papier, bamboe, tarwestro, koffiepen en ocean bound gerecycled kunststof, toont u uw inzet voor milieubewustzijn en duurzaamheid. Dit kan uw merkwaarde verhogen en een positieve indruk achterlaten bij klanten en partners.

Bij Prima Pennen kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen en zelfs kleine aantallen bestellen. Het bestellen van kleine hoeveelheden is vooral handig voor een eerste bestelling, zodat u de pennen kunt testen en beoordelen of ze aan uw verwachtingen voldoen.

Bovendien biedt Prima Pennen de mogelijkheid om een vrijblijvende drukproef aan te vragen. Dit stelt u in staat om het ontwerp te beoordelen voordat u een definitieve beslissing neemt, zodat u verzekerd bent van een perfect eindresultaat. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek de voordelen van milieuvriendelijke pennen met logo voor uw bedrijf.

Bedrukte milieuvriendelijke pennen van bekende merken

Bedrukte milieuvriendelijke pennen van bekende merken zoals Toppoint, Maxema en Senator staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Deze merken bieden stijlvolle en milieubewuste schrijfopties die uw bedrijf helpen een positieve indruk achter te laten.

Senator Nature Plus: deze pen is een prachtig voorbeeld van milieuvriendelijkheid en stijl. Gemaakt van gerecycled kunststof, is de Nature Plus beschikbaar in verschillende kleuren. Het moderne ontwerp maakt het een populaire keuze voor bedrijven die duurzaamheid willen combineren met een professionele uitstraling.

Maxema Flow Pure F2P Matt CB RE: deze gerecyclede balpen is een populaire keuze vanwege zijn strakke en eigentijdse design. De Flow Pure F2P is gemaakt van gerecycled kunststof en is beschikbaar in diverse matte kleuren, waaronder zwart, wit en grijs. Dit model biedt een soepele schrijfervaring, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik en promotiecampagnes.

Toppoint Speedy Eco: de Speedy Eco van Toppoint heeft een natuurlijke uitstraling dankzij het gebruik van tarwestro. Dit materiaal geeft de pen een unieke, rustieke look die perfect past bij ecologisch verantwoorde merken. De pen combineert duurzaamheid met een stijlvol ontwerp, waardoor het een uitstekende keuze is voor bedrijven die milieuvriendelijke waarden willen uitstralen.

Milieuvriendelijke pennen van bekende merken zoals Toppoint, Maxema en Senator bieden net even iets meer kwaliteit. Deze merken staan bekend om hun betrouwbare producten, innovatieve ontwerpen en duurzame materialen. Door te kiezen voor pennen van deze merken, investeert u in promotieartikelen die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook indruk maken op uw klanten. Vraag vandaag nog een offerte aan bij Prima Pennen en ontdek de voordelen van bedrukte milieuvriendelijke pennen van topmerken.