Metalen promotie pennen

Metalen promotie pennen

Pennen graverenEen luxe pen laten graveren is een van de mooiste cadeaus die u een relatie kunt geven. Een pen met gravure staat nog steeds op nummer 1 als populairste relatiegeschenk. Bij ons vindt u een aantrekkelijk assortiment aan klassieke en designbalpennen, die wij voor u personaliseren met een gravure. Het voordeel van graveren is de mogelijkheid tot het bestellen van zeer kleine aantallen pennen, zonder dat dit grote invloed heeft op de prijs. Daarom kunt u al vanaf 50 stuks de mooiste pennen laten graveren. We hebben voor u pennen met glanzende of matte details en zelfs een balpenmodel in 26 kleuren. Kies uw pen met gravure, voor het leukste geefmoment!

- gratis testpennen - gratis drukproef -gratis verzending - laagste prijzen -vakkundig advies

Metalen promotie pennen

Samples van pennen met gravure gratis bestellen

Vraag gratis samples aan van al onze pennen die u kunt laten graveren. Om een goede keuze te maken kunt u meerdere samples tegelijk aanvragen. Vraag uw samples meteen aan in de juiste kleur. Wilt u weten hoe groot en waar uw logo op de pen gegraveerd kan worden? Voordat we uw pennen met een logo gaan graveren ontvangt u van ons een drukproef via de mail. Vaak kunt u kiezen uit een logo gravure op de houder (daar waar u de pen vasthoudt) of op de clip. Een digitale drukproef geeft een goede weergave van uw pen met eigen gravure. 

Onze gegraveerde pennen snel geleverd

Snelle levering van pennen met gravure? Bent u iets te laat met bestellen of heeft u een onverwacht evenement? Vraag dan om een snellere levering en geef bij de bestelling van uw pennen de gewenste leverdatum door. Vaak lukt het ons uw pennen met gravure eerder te versturen. Afhankelijk van hoe u de pennen wilt laten graveren kunnen wij tegemoet komen aan de uiterste levertermijn. Overleg met ons vooraf of ook uw penkeuze hieronder valt.

Klantenservice