Mercurius balpennen

Op zoek naar aparte balpennen? Laat dan Mercurius balpennen van Toppoint bedrukken met uw eigen logo of tekst. Deze pen is gemaakt in Duitsland en door Toppoint zelf ontwikkeld. De pen is voorzien van een stijlvolle metalen clip en heeft een geribbelde bovenstuk. Onderaan de pen bevindt zich een comfortabele rubberen grip. Mercurius balpennen kunt u v.a. 300 stuks laten bedrukken. De Mercurius combi is geheel samen te stellen in uw eigen kleurcombinatie, bestaande uit hardcolor of transparante delen. U kiest de kleur voor de drukker, het bovendeel, de houder en tot slot de grip. De clip is altijd van metaal. Bij de Mercurius balpen kunt u kiezen uit een blauwe, rode, groene of zwarte vulling. De ruime drukmogelijkheden en de aparte uitstraling maken van deze pen een uiterst moderne promotiebalpen.

    Geen resultaten gevonden.

Mercurius balpennen bedrukken - alle feiten op een rijtje

Reclame maken draait om opvallen. Uw klanten zullen ongetwijfeld meer pennen in een la hebben liggen. Dus is het zaak dat uw promotiebalpen eruit springt. We zijn ervan overtuigd dat dit met de Mercurius balpen zeker gaat lukken. Voordat u Mercurius balpennen laat bedrukken overtuigen we u graag van deze balpen:

► Toppoint design balpen made in Germany
► Voorzien van luxe metalen clip
► In max. 4 kleuren samen te stellen door de mix and match mogelijkheid
► V.a. slechts 300 stuks te bedrukken
► Keuze uit blauwe, rode, groene of zwarte vulling
► Gemaakt van de beste materialen voor langdurig en intensief gebruik
► Zeer ruime drukmogelijkheden voor logo en tekst

U ziet het, de Mercurius balpen biedt u het beste van het beste. Stel zelf uw pen samen en maak gebruik van uw huisstijlkleuren, die u eenvoudig kunt laten terugkomen in de balpen. Wij bedrukken vervolgens uw Mercurius balpennen met een logo en/of tekst. Bent u nog niet helemaal overtuigd, vraag dan een gratis sample aan.

Mercurius pennen met logo - alle drukmogelijkheden

In bovenstaand overzicht gaven we het al even aan. De Mercurius balpen heeft werkelijk sublieme drukmogelijkheden. Maar wat is er nu precies allemaal mogelijk:

► Folie druk in full colour
► Diverse zeefdrukposities op de houder, max. 4 drukkleuren
► All over 360 graden druk, max. 4 drukkleuren
► Full colour druk links en/of rechts van de clip of vóór de clip

Onze website maakt gebruik van diverse staffelprijzen. V.a. de minmale afname wordt bij grotere aantallen de korting steeds hoger. Mercurius balpennen zijn voorzien van een X20 vulling met keuze uit 4 schrijfkleuren. Uw logo ontvangen we graag in een drukbaar bestand, tekst kunt u ons gewoon mailen. Mercurius pennen met zeefdruk, 360 graden druk of full colour druk kunnen in circa 10 werkdagen geleverd worden. Mercurius pennen met folie druk hebben een levertijd van 30 werkdagen. Bekijk de standaard kleuren of stel zelf uw kleuren samen. We maken voor u graag een gratis drukproef om te visualiseren hoe uw Mercurius pennen met logo eruit komen te zien.

Mercurius pennen bedrukt v.a. 300 stuks

Mercurius pennen bedrukt bestelt u v.a. 300 stuks. Een lagere afname is niet mogelijk, een hogere wel. Wanneer u meer bestelt kunt u profiteren van hoogoplopende kortingen. Voor zeer grote aantallen kunt u een scherpe offerte bij ons opvragen. Mercurius pennen leveren wij direct uit voorraad. De design balpennen van Toppoint genieten wereldwijde bekendheid, de Mercurius balpen is hierop geen uitzondering. Het biedt u veel tegen een aantrekkelijke prijs. De goedkoopste Mercurius balpen die bedrukt te bestellen is, is de uitvoering met een zeefdruk in 1 kleur op de houder. Bij ieder product vindt u een sample en offerte aanvraag button. Duizelt het u van alle drukmogelijkheden? We adviseren u graag over de juiste drukmethode.

Mercurius balpennen met opdruk in de snelle levering

De standaard levertijd van Mercurius pennen met opdruk is 10 werkdagen na akkoord op de drukproef. Een Mercurius balpen met foliedruk heeft een levertijd van circa 30 werkdagen. Met foliedruk kunt u ook foto's en illustraties laten drukken. De opdruk van een foto wordt scherp wanneer u foto's aanlevert in een zo hoog mogelijke resolutie. Aan de levertijd met foliedruk kunnen we niets veranderen. Wel kunnen we Mercurius pennen met opdruk supersnel levering in circa 6 werkdagen. Er zijn een aantal voorwaarden aan verbonden. De max. bestelhoeveelheid is 3500 stuks, de opdruk is alleen mogelijk met tampondruk. Tampondruk is geschikt voor langwerpige logo's of 2 regels tekst. Tampondruk kan wel voor meerdere posities worden gebruikt.