Media Clic pennen

Media Clic pennen van het bekende merk Bic. De meest verkochte uitvoering dankzij een herkenbaar design. Geschikt voor een langdurige promotie van al uw bedrijfsgegevens. Bic Media Clic pennen kun je zelfs digitaal laten bedrukken. Beschikbaar in verschillende varianten, zoals standaard, recycled en bio versie. Raak geïnspireerd door alle mogelijkheden en stel zelfs zelf je eigen pen samen. Versterk je eigen merk met Bic. Reclamepennen die je gerust uit kunt delen op een beurs of evenement. Bic Media Clic pennen kun je laten bedrukken vanaf 500 stuks. Indien gewenst, super snel geleverd.

Wat maakt Bic Media Clic pennen zo bijzonder?

Het is lonend om als nieuwe bedrijfspen Media Clic pennen van Bic te bestellen. Je vaart niet alleen mee op de kracht van Bic, je kunt ook gebruik maken van alle voordelen die deze variant biedt. De mooie clip leent zich uitstekend voor het bedrukken van logo of tekst. De drukmogelijkheden voor de houder zijn nog spectaculairder. Allereerst is daar natuurlijk de enorme kleur- en variantkeuze:

✔ Media Clic polished balpen, hoogglans hardcolor afwerking
✔ Media Clic clear balpen, hoogglans transparante afwerking
✔ Media Clic vultpotlood
✔ Media Clic frosted balpen, matte, ijzige afwerking
✔ Media Clic grip balpen
✔ Media Clic recycle balpen, gemaakt van 50% gerecycled materiaal, 100% recyclebaar
✔ Media Clic en Media Clic grip digital

Bestellen en bedrukken doe je vanaf slechts 500 stuks. Kies een van de standaardkleuren of mix-and-match alle variaten door elkaar. Kies je kleur voor de plug, de clip en de houder. Je kunt maar liefst 3 kleuren combineren. Bij de grip uitvoering zelfs met 4 kleuren

Bic Media Clic pennen bedrukken

Bic Media Clic pennen kun je spectaculair laten bedrukken. Zit je te denken aan tekst, bedrijfslogo of foto? Het is allemaal mogelijk. Daarbij is het niet of, of, maar en en. Want er is ruimte voor al jouw wensen. Met zeefdruk plaatsen wij jouw gegevens in ieder gewenste pms-kleur. Daardoor kun je exact je bedrijfskleuren aanhouden, wat de herkenbaarheid vergroot. Je hoeft niet bang te zijn voor vervaging van het logo na gebruik, mocht je dit lukken, dan heb je het wel heel bond gemaakt. Zeefdruk van Bic is nagenoeg permanent, waardoor je ervoor kunt zorgen dat jouw logo of gegevens dagelijks onder ogen komt. Wanneer zeefdruk niet genoeg is, maak dan gebruik van digital druk. De basis is de Media Clic digital balpen. De hele houder wordt rondom gedrukt. Je kunt motieven, icoontjes, bijzondere cmyk-kleuren of zelfs foto's plaatsen. Alles gericht om jou de perfecte promotiepen te kunnen bieden. Tot slot kun je natuurlijk nog je website of andere tekst op de clip plaatsen.

Gratis proefexemplaren, gratis visual

Het kleurenpalet van de Bic Media Clic balpen is uitgebreid. Wat dacht je van drie kleurvarianten voor paars of vier kleurvarianten van blauw. Je ontdekt fraaie pastelkleuren, maar ook licht- en donkergrijs. Hierdoor is er altijd een kleur die matched met jouw eigen merk. Het logo van BIC vind je standaard op de bovenzijde van de pen, met embossingtechniek. Zo weet de ontvanger dat je extra je best hebt gedaan om een goede kwaliteitspen te kiezen. Samples vraag je gratis bij ons aan, alsook een visual, zodat je kunt ervaren hoe we de pennen gaan bedrukken. Wist je dat je deze drukbalpen maar liefst zonder problemen 10.000 in kunt klikken. Bovendien kun je kiezen uit zwarte, blauwe en zelfs rode vulling. Alle afzonderlijke en mix-and-match opties bezorgen jou de perfecte promotiepen. We adviseren je graag over het bedrukken van Bic Media Clic pennen. Bijna alle varianten zijn in 4 tot 5 werkdagen leverbaar.