Maxema Icon pennen bedrukken

Prijs

t/m

Kleur

Pennen zijn een van de meest klassieke en populaire promotieproducten. Om een echte favoriet te ontdekken raden we u aan eens de tijdloze elegantie van Icon pennen te ontdekken. Deze pennen worden vervaardigd door het Italiaanse merk MAXEMA. Icon pennen staan bekend om hun klassiek ontwerp, hoogwaardige materialen en uitstekende schrijfprestaties. Icon pennen bieden een perfecte combinatie van gebruiksgemak, betaalbaarheid en effectiviteit voor elk bedrijf of branche. Bij PrimaPennen hebben we een uitgebreide selectie van Icon pennen die kunnen worden bedrukt met uw logo, waardoor ze een ideale keuze zijn voor het versterken van uw merkimago en het verspreiden van uw boodschap. Ontdek vandaag nog ons assortiment en vind de perfecte pen voor uw promotiecampagne.

Ruime keuze in Icon pennen 

Bij Prima Pennen vindt u een ruime keuze in Icon pennen. Zo treft u meer dan 8 modellen aan, beschikbaar in diverse kleuren voor uw promotiecampagne. Een iets duurdere pen, zoals de Icon, kan uw merkimago aanzienlijk versterken. Door zijn kwaliteit en uitstraling laat deze pen een blijvende indruk achter.

Kleurkeuze is essentieel; houd uw logo in gedachten of kies voor een neutrale kleur zoals wit, waarop elk logo prachtig uitkomt. Hoewel de Icon zich in een hogere prijsklasse bevindt, rechtvaardigt zijn kwaliteit deze investering. Met een optioneel aluminiumkleurig puntstuk straalt de Icon luxe uit. Vervaardigd uit hoogwaardig kunststof, biedt de pen verschillende afwerkingen, zoals glanzend, frost, mat en metallic.

Vraag vandaag nog een gratis proefexemplaar aan, geleverd in uw gewenste kleur(en) en ontdek zelf de kwaliteit en uitstraling van de Icon pen voor uw bedrijf.

Milieuvriendelijke Icon pennen laten bedrukken

Milieuvriendelijke Icon pennen laten bedrukken is een slimme zet voor uw bedrijf. Vervaardigd van gerecycled materiaal uit Europa, dragen deze pennen bij aan een duurzame toekomst. Met een samenstelling van 100% post-consumer producten verminderen ze effectief de ecologische voetafdruk. Bovendien zijn de kleuren van de pennen geïnspireerd op de natuur, waardoor uw promotiecampagne een groen tintje krijgt.

Kies voor de versie met anti-bacteriële afwerking voor extra hygiëne. Dit materiaal beschermt tegen bacteriën en ziektekiemen, wat vooral belangrijk is in gedeelde omgevingen zoals kantoren en scholen.

Milieuvriendelijke balpennen kunt u aanschaffen vanwege hun positieve impact op het milieu. Door te investeren in duurzame producten draagt uw bedrijf bij aan een schonere toekomst en toont het betrokkenheid bij milieukwesties.

Start de keuze voor een nieuwe promotiepen met het aanvragen van een gratis digitale drukproef. Hiermee kunt u een voorbeeld van uw bedrukte pennen bekijken voordat u bestelt, waardoor u eventuele aanpassingen kunt maken en zeker kunt zijn van een eindresultaat dat aan uw verwachtingen voldoet. Profiteer van deze efficiënte aanpak en laat met vertrouwen uw milieuvriendelijke Icon pennen bedrukken.

Icon pennen bedrukken, een Italiaans juweeltje

Bij ons kunt u prima uw Icon pennen laten bedrukken. Wij bieden opties voor bedrukking op zowel de houder als de clip van de pen. De houder biedt het grootste drukformaat en is geschikt voor zowel horizontale als verticale logo's. Met de mogelijkheid om tot 4 drukkleuren te gebruiken, kunt u uw ontwerp naar wens aanpassen.

Voor een subtiele of extra touch kan ook de clip worden bedrukt. Een pen met alleen een clipbedrukking oogt rustiger en kan extra glans geven, terwijl een bedrukking op zowel de houder als de clip zorgt voor evenwicht. De clip heeft een kleiner drukformaat, maar kan goed werken voor langwerpige logo's of websitevermeldingen.

Het is essentieel om Icon pennen goed en in mooie kleuren te bedrukken om uw merk krachtig te presenteren. Een zorgvuldige bedrukking versterkt de uitstraling van uw logo en maakt uw merk herkenbaar. Bij PrimaPennen is de minimale afname 500 stuks, zodat u voldoende voorraad heeft voor uw promotiecampagne. Laat uw Icon pennen vandaag nog bedrukken en maak indruk op uw klanten en medewerkers.

Icon pennen in het kort, bestelbaar bij PrimaPennen

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van Icon pennen. Daarom vindt u dit model in alle beschikbare uitvoeringen in onze webshop. De Icon is een pareltje onder de beschikbare promotiepennen:

- draaibalpen met blauwe Dokumental inkt
- gemaakt van niet giftig kunststof of gerecycled kunststof afkomstig uit Europa
- Italiaans vakmanschap, dus Made in Europe
- beschikbaar met diverse afwerkingen, waaronder mat, frost en metallic toplaag
- clip- en houderbedrukking mogelijk

Daarnaast is de Icon beschikbaar met een zachte rubberen afwerking en is het mogelijk om de kleuren van de pen zelf samen te stellen uit het beschikbare kleurenpallet, dit kan v.a. 2000 stuks. Tot slot is het mogelijk om de vulling te wijzigen naar zwart, op aanvraag.

Icon pennen bestellen bij PrimaPennen biedt dus tal van voordelen. Met uitgebreide drukmogelijkheden voor zowel houder als clip, kunt u uw logo of boodschap perfect laten uitkomen. De pennen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een tijdloos design. Bovendien is het proces van bestellen eenvoudig en efficiënt, met een minimale afname van 500 stuks en de mogelijkheid om een gratis digitale drukproef aan te vragen voorafgaand aan uw bestelling.