Maxema balpennen laten bedrukken

Wilt u pennen bestellen van het Italiaanse designmerk Maxema? Prima Pennen levert en bedrukt de gehele collectie van dit bijzondere merk. Maxema ontwikkelt en produceert alle pennen zelf, van het eerste prototype tot aan de uiteindelijke productie. Verrassende pennen ontworpen naar de laatste trends, waarbij rekening wordt gehouden met een ruim drukoppervlak voor uw logo. Een sterk pennenmerk dat u zeer succesvol in kunt zetten voor elke (promotionele) gelegenheid.

Het buitengewone aanbod van bedrukte Maxema pennen

Bijzondere pennen in een opvallend jasje. Zo omschrijven we de modellen Icon (met recht een icoon), Tag en View. Over elk model pennen kunnen wij de prachtigste teksten schrijven. Kijkt u echter zelf op de website van Maxema. Kies de meest aanspreekbare modellen, kies uw kleur en vraag kosteloos de samples bij ons aan. Probeer op uw gemak de pennen en kies het model dat het meeste bij uw huisstijl en promotie aansluit.

Maxema balpennen met logo opdruk bestellen

Voordat wij uw pennen gaan drukken ontvangt u van ons een drukproef via de mail. Een drukproef geeft een visuele weergave van de pen met uw opdruk. Aan de hand van de drukproef kunt u akkoord geven of een wijziging doorgeven. Pas nadat u helemaal tevreden bent over de drukproef gaan wij uw bedrijfspennen bedrukken!

Hieronder vindt u een aantal populaire modellen:

Pen View

Maxema Pen View vanaf 300 stuks

Pen Tag

Maxema Pen Tag vanaf 300 stuks

Balpen Icon IC400 C CR

Maxema Pen Icon vanaf 300 stuks

 

 

 

Stuur ons een bericht