Markers

Prijs

t/m

Kleur


Belangrijke teksten kunnen opvallend gemarkeerd worden met markers. Markers laten bedrukken is dan ook een goede keuze. Markers kunnen per stuk, in set of in combinatie met een balpen worden besteld. Markers zijn ideaal als relatiegeschenk voor scholieren of studenten. Eigenlijk heeft ieder huishouden wel baat bij een bedrukte marker. Het is altijd handig om een marker bij de hand te hebben om bijv. belangrijke data in een agenda of op een kalender te markeren. Een goedkope marker is model Bitty, deze is in vier kleuren leverbaar en is per stuk te bestellen. Populaire markers om te bedrukken zijn de driehoeksmarkers, deze zijn voorzien van drie verschillende kleurstiften. Bijzonder is de Nash stylus markeerstift. Naast een marker kan uw klant of relatie ook gebruik maken van een blauwschrijvende balpen én een touchtip om tablets of smartphones mee te bedienen. Dergelijke markeerstiften noemen we multipennen. Bekijk ons gevarieerd aanbod en maak uw keuze. Wij leveren markers met logo in circa 6 tot 8 werkdagen. In de spoedlevering is het mogelijk markers met bedrukking in 5 dagen te ontvangen.

Populaire markers bedrukken

Het aanbod van markers is ruim en divers. Na balpennen zijn markers in de categorie schrijfwaren het populairste relatiegeschenk. Markers kunt u laten bedrukken op een ruim drukformaat en vaak is dubbelzijdige druk ook mogelijk. Hieronder geven we een overzicht van de meest populaire artikelen:

► Markeerstift driehoek
► Markeerstift vierkant
► Markeerstift bloem
► Injectiespuitmarker
► Tekstmarker Basic

Onze markers hebben heldere en vaak fluoriserende stiften. Door de, vaak, schuin afgesneden punt, is het mogelijk om dikke en dunne lijnen te trekken. In onze collectie vindt u ook markers met fijne punten, waterproof markers en permanent markers. U kunt markers bedrukken v.a. de minimale afname, voor sommige modellen is een bestelling in elk gewenst aantal mogelijk. Voordat wij markers bedrukken ontvangt u van ons ter controle van de druk een digitale drukproef.

Goedkope markers bedrukt als relatiegeschenk

Uiteraard kunt u ook goedkope markers bedrukt bestellen. Als relatiegeschenk kunt u markers bestellen v.a. 100 of 250 stuks. De goedkoopste modellen zijn de injectiespuitmarkers en de markers met clip. Deze bestelt u bij een afname van 250 stuks incl. 1 kleuropdruk voor circa € 0,50 per stuk. Onze site maakt gebruik van staffelprijzen. Hierdoor kunt u tegen aantrekkelijke kortingen markers bestellen. De marker wordt bij elke staffel steeds goedkoper, dit geldt niet alleen voor de prijs van het artikel, maar ook voor de drukprijs. Bestelt u bijv. 1000 goedkope markers, dan is de prijs incl. 1 kleur opdruk gezakt naar circa € 0,40. V.a. elk volgende beginstaffel wordt de aanschafprijs dus steeds voordeliger. Injectiespuitmarkers zijn leuk voor kinderen en relaties of klanten in de zorgbranche. Goedkope markers zijn in verschillende kleuren en vormen leverbaar. Zo zijn er ook goedkope markers in de vorm van een lippenstift, gloeilamp en driehoek. Bent u op zoek naar een markeerstift met meerdere fluoriserende kleurstiften? Kies dan voor de driehoeksmarker. Dit model is al jarenlang een bestseller en is bedrukt te bestellen in elk gewenst aantal.

Markers met logo, de drukmogelijkheden

Ons aanbod van markers met logo is zeer divers. We hebben een aantal populaire merken in onze collectie, zoals Toppoint, Bic en Schneider. Elke marker heeft zijn eigen unieke drukmogelijkheden. Dit komt doordat markers in verschillende formaten, kleuren en vormen leverbaar zijn. We geven u een aantal voorbeelden van drukmogelijkheden:

► Tampondruk, doorgaans vaak met max. 4 drukkleuren
► Full colour druk
► Zeefdruk, doorgaans vaak met max. 4 drukkleuren
► Zeefdruk op Bic markers, groot drukformaat, doorgaans met max. 1 of 2 drukkleuren

Markers met logo kunt u direct online bestellen. Bij ieder product vindt u de specificaties voor de opdruk. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende drukproef aan te vragen. Zo krijgt u een visueel beeld van een marker met uw eigen logo of tekst. Bestellen is mogelijk in elk gewenst aantal of v.a. de minimale afname zoals die op onze site wordt getoond. U kunt, voordat u een bestelling plaatst, ook een gratis proefexemplaar aanvragen.

Bijzondere markers met opdruk

We hebben heel veel verschillende markers in onze collectie. Hiervan zijn er ook een aantal bijzondere markers die u met opdruk kunt bestellen. Naast de fluoriserende tekstmarkers kunt u bijvoorbeeld ook permanent markers bestellen. We geven u hieronder een overzicht van de meest bijzondere markers met opdruk:

► Whiteboard markers, geschikt voor whiteboards
► Permanent markers met veegbestendig inkt
► Permanent markers voor alle oppervlaktes
► Universele markers voor cd's, films, plastic en glas, waterproof

Bovenstaande markers zijn van o.a. A-merk Bic en Schneider. Hoogwaardige kwaliteitsmarkers voor bijzonder gebruik. Deze markers zijn met opdruk te bestellen v.a. een minimale afname. Een bestelling zonder opdruk is niet mogelijk en een lagere afname dan de minimale afname is ook niet mogelijk. Uw opdruk wordt geplaatst met de meest moderne drukmachines op een groot drukformaat. Daarnaast kunt u profiteren van garantie op de inkt, het materiaal van de pen en de opdruk. Heeft u vragen over het bedrukken van markers en de verschillende toepassingen? Mail, bel of chat met ons, we helpen u graag met het kiezen van de juiste marker met eigen opdruk.

Markers bedrukt in de snelle levering

In onze collectie vindt u van verschillende fabrikanten en merken markers. Alleen de meest populaire markers van Bic kunnen bedrukt in een snelle levering worden besteld. Voor de overige modellen is dit niet mogelijk. Alle andere merken kunnen wij wel bedrukt in de snelle levering verzorgen. Onze standaard levertijd varieert van 6 tot 15 werkdagen na akkoord op de drukproef. Schneider heeft bijv. een standaard levertijd van 15 werkdagen. In de snelle leveringsservice kan 90% van ons aanbod in markers geleverd worden in 5 werkdagen. De eerste werkdag gaat in op moment van order. Hierdoor kunnen markers die bedrukt worden in de snelle levering niet worden geannulleerd. U kunt uw leverdatum aan ons doorgeven, zodat wij voor een tijdige levering kunnen zorgen. Ook bij de snelle levering ontvangt u altijd een drukproef vooraf. Na akkoord plannen wij de order in en ontvangt u in 5 werkdagen markers met een eigen bedrukking. 

Kleine aantallen markers laten bedrukken

Onze markers, multi markers en markersets kunt u in elk gewenst aantal laten bedrukken. Alleen de markers van Toppoint, Bic en Schneider hebben een vaste minimale afname. Bij ieder artikel vindt u een directe link naar een pop-up waar u met weinig gegevens een offerte voor kleinere aantallen kunt aanvragen. Bij ieder product vindt u ook allerlei buttons, zoals een sample aanvraag- , offerte- en bestel button. U kunt online een proefexemplaar aanvragen, een offerte voor afwijkende aantallen aanvragen of direct een bestelling plaatsen. Bij PrimaPennen ontvangt u gratis een drukproef. Een bestelling van markers gaat in na akkoord op de drukproef en kan daarna niet meer geannulleerd worden. Kleinere aantallen markers laten bedrukken is mogelijk in de snelle levering of in de standaard levertijd. Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt alle werkdagen contact met ons opnemen via chat, mail of telefoon.