Markeerstiften met logo

Markeerstiften met logo zijn een gewild promotieartikel om uw bedrijf mee op de kaart te zetten. Het is goedkoop in aanschaf en door de vorm heeft de markeerstift een geweldig oppervlakte om uw logo, reclame of zelfs een afbeelding te plaatsen. Vanaf 100 stuks, dus kleine aantallen, kunt u bij ons markeerstiften bestellen die wij professioneel met een full colour logo of een logo in 1 t/m drukkleuren kunnen bedrukken. Met markeerstiften geeft u een heuse meerwaarde aan uw bedrijf en u kunt de uitvoering van de markeerstift laten aansluiten bij uw bedrijfsuitstraling. 

De kunst van de markeerstift met logo

Wat heeft een markeerstift met logo u te bieden? Het heeft veel voordelen. De kunst van de markeerstift is dat de stift lang mee gaat, regelmatig wordt gebruikt, goedkoop in aanschaf is, uitstekende drukmogelijkheden heeft en de keuze ruim en gevarieerd is. Dat is nogal wat voor een artikel dat voor ieder bedrijf binnen handbereik ligt. Weinig artikelen komen voor al deze voordelen in aanmerking. Het is zelfs mogelijk de markeerstift aan te laten sluiten bij uw branche. Zo kunt u de injectiespuitmarkeerstift bestellen, naast de gezondheidsbranche, doet deze stift het uitstekend bij scholieren en bijzondere gelegenheden. Maar ook de Vis markeerstift is geschikt voor een opvallende reclame. Wij drukken blijvend en scherp uw logo op het model naar keuze. Laat u verrassen en neem een kijkje op onze website voor het assortiment.

Filter naar de mooiste markeerstiften 

Onze website is klantvriendelijk opgebouwd. Met diverse filters surft u in een handomdraai naar de mooiste modellen, geschikt voor uw promotiedoeleind. U kunt filteren op kleur, op prijs, op aantallen en zelfs op merk en model. Snel vanachter uw computer vraagt u samples of een offerte aan of plaats u een bestelling. U regelt alles online. Onze website is mobielvriendelijk, dus ook wanneer u via de mobiel onze site bekijkt, vindt u alle modellen en uitvoeringen in een handomdraai. Markeerstiften in de vorm van een ster, een bloem, een hand, een driehoek, een vierhoek, met karabijnhaak of in combinatie met een balpen? U vindt het allemaal, in diverse kleuren.

Snelle levering markeerstiften met logo

Bent u iets te laat met het bestellen van uw markeerstift? Of heeft u ineens een onverwachte gelegenheid waarbij u een markeerstift cadeau wilt geven? Geen nood! Met onze snelle leveringservice zorgen wij dat uw markeerstiften met uw eigen logo tijdig binnen heeft. Standaard zitten de levertijden zo rond de 10 werkdagen, maar met onze spoedservice kunnen wij de artikelen al snel rond de 5 werkdagen bij u afleveren. Dit geldt voor de markeerstiften met full colour logo, maar ook met een opdruk in 1 t/m 4 drukkleuren.

Wat bieden wij u?

Wij helpen u graag bij het vinden van een gepaste markeerstift. Een stift die aansluit bij uw budget, gewenste aantallen en gewenste bedrukking. Wij adviseren u graag over de kwaliteit van onze producten en wij helpen u bij het verkrijgen van de juiste drukbestanden. 

U kunt gratis een testmarkeerstift aanvragen. U kunt gratis een digitale drukproef aanvragen om te beoordelen hoe het logo eruit komt te zien op de markeerstift. Bestellen kan eenvoudig via de webshop. Gratis offertes aanvragen en vragen stellen via ons contactformulier. Liever persoonlijk advies? Bel ons op 085 792 0094, chat met ons of mail ons via info@primapennen.nl. Wij reageren en beantwoorden uw vragen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00.

Stuur ons een bericht