Markeerstiften bedrukken

Wilt u markeerstiften bestellen en deze laten bedrukken met een logo of een persoonlijke tekst? Bij Prima Pennen kunt u bedrukte markeerstiften of highlighters in grote en kleine aantallen eenvoudig online kopen. Naast de standaard textmarkers hebben wij ook een aantal in een bijzondere vorm en in een grappige uitvoering. Ideaal voor bijvoorbeeld beurzen, congressen of scholen. 

Assortiment

Markeerstiften met logo laten bedrukken

Afhankelijk van de vorm heeft een highlighter doorgaans een groot drukformaat. Ideaal voor het plaatsen van logo's en teksten. Een aantal modellen kunnen zelfs full colour gedrukt worden. In ons assortiment vindt u markers met 1 schrijfkleur, maar ook de driehoek stiften met 3 schrijfkleuren. De highlighter bloem heeft zelfs 5 opvallende schrijfkleuren.

Kiest u liever een multi functionele uitvoering? Naast een marker ook meteen een pen bij de hand? De 2 in 1 highlighter en pen is dan een ideale keuze. Ook de pennen bedrukken wij met uw logo of tekst. Met uw bedrukte markers heeft u een uitstekend promotieartikel tot uw beschikking.

Bedrukte markeerstiften als sample bestellen

Wij bieden u graag de gelegenheid de pennen voor uw bedrijf te beoordelen. Kiest u daarom één of meerdere modellen uit, wij sturen u die kosteloos toe. Nadat u een keuze heeft gemaakt beginnen wij met de opmaak van een drukproef, die u via de mail ontvangt. Zo weet u, voordat wij gaan drukken, hoe uw promotieartikel er met de bedrukking uit komt te zien. U kunt dan eventueel een wijziging aanbrengen of de drukproef goed keuren.

Hieronder vindt u een aantal populaire modellen:

Drop Highlighter

Markeerstift met full colour bedrukking vanaf 100 stuks.

Hawai Highlighter + Pen

Hawai highlighter en pen 2 in 1 vanaf 300 stuks

Highlighter standaard

Standaard highlighter vanaf 300 stuks

 

Andere klanten bestelden ook promotie pennen en bedrukte potloden

 

Stuur ons een bericht