Luxe pennen graveren

Wilt u luxe pennen van metaal of aluminium als relatiegeschenk weggeven? Bestel dan de mooiste pennen met gravure of bedrukking bij Prima Pennen. Wij hebben een uitgebreid aanbod in pennen met of zonder geschenkverpakking en in elk budget. Elke gewenste afname en indien gewenst extra snel geleverd in onze eigen expresse levering. Waardeer uw klanten en relaties en geef ze een mooie pen met uw bedrijfsgegevens!

Assortiment

Het graveren van luxe metalen pennen

De meest populaire metalen pen in de voordelige prijsklasse is de alicante balpen. Een glanzende pen in verschillende kleuren verkrijgbaar. De pennen worden bewerkt met lasergravure. Een techniek die het bovenste laagje van de pen weghaalt waardoor de onderliggende kleur, doorgaans zilver, te voorschijn komt. Dit zorgt voor een elegante uitstraling. Lasergravure is ook uitermate geschikt voor fijne details.

Metalen en aluminium pennen kunnen ook bedrukt worden. Hiervoor gebruiken we een speciale metaaldruktechniek. Deze druktechniek is duurder dan een bedrukking op kunststof pennen. Doordat het materiaal van een pen van metaal gladder is hebben we hiervoor een druktechniek nodig waarbij de opdruk blijft hechten en krasvast is.

Luxe pennen met een gravure als sample bestellen

Vindt u bijvoorbeeld de balpen Six stripes een leuke pen, of de metalen balpen Seatle? Vraagt u dan naar onze gratis samples op zicht. Pennen tot € 4,00 sturen wij u kosteloos toe. Ontvangt u graag een drukproef via de mail, ook dat doen wij voor u, zonder kosten!

Hieronder vindt u een aantal populaire modellen:

Balpen Six Stripes

Balpen Six Stripes vanaf 50 stuks

Metalen balpen Evolution

Balpen Evolution vanaf 50 stuks

Metalen balpen Seattle

Metalen pen Seatle vanaf 50 stuks

 

Andere klanten kochten ook kunststof pennen met logo.

 

Stuur ons een bericht