Luxe balpennen

Wilt u luxe balpennen in grote of kleine aantallen laten bedrukken of graveren? Bij ons bent u van harte welkom voor bedrukte of gegraveerde pennen in elke afname. Pennen zijn het populairste relatiegeschenk. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste promotionele artikel voor uw bedrijf, een pen is tenslotte het visitekaartje van uw onderneming.

Luxe balpennen met uw logo of bedrijfsgegevens

Wij kunnen uw balpennen op verschillende manieren bewerken. Een opdruk kan in 1 of meerdere drukkleuren middels PMS kleuren. PMS kleuren zorgen ervoor dat wij nagenoeg exact in uw eigen huisstijlkleuren drukken. Naast het afzonderlijk drukken van kleuren kunnen kleurrijke illustraties, afbeeldingen en logo's geplaatst worden middels de full colour digitale druktechniek. Deze techniek zorgt voor een perfecte weergave van complexe en kleurrijke afbeeldingen.

Daarnaast kunnen pennen ook gegraveerd worden. Dit doen wij middels lasergravure. Bij een gravure wordt het bovenste laagje van de pen gelaserd, waardoor de onderliggende kleur te voorschijn komt. Dit zorgt voor een luxe uitstraling.

Luxe balpennen als sample aanvragen

Wij hebben vele diverse modellen en kleuren in ons assortiment. Kies op uw gemak modellen uit die u aanspreken. Wij sturen u deze gratis toe. Zo kunt u thuis of op uw werk de pennen rustig beoordelen op materiaal en schrijfcomfort. Voor vragen staan wij graag voor u klaar.

Hieronder vindt u een aantal populaire modellen:

Balpen Two Stripes

Balpen two stripes: vanaf 50 stuks

Balpen Knight Stylus

Balpen Mercurius vanaf 50 stuks

Balpen Alicante Stylus

Balpen Alicante Stylus vanaf 100 stuks

 

Andere klanten bekeken ook bedrukte pennen en pennen met opdruk

 

 

Stuur ons een bericht

Bewijs dat u geen robot bent