Kleursets

Prijs

t/m

KleurKinderen kunnen de mooiste tekeningen maken met bedrukte kleursets. Laat kleursets bedrukken als kinderrelatiegeschenk en geef kinderen de mogelijkheid eindeloos te tekenen en te kleuren. De kleursets zijn altijd te gebruik, bij mooi weer kunnen de kinderen buiten kleuren, op een regenachtige dag kan binnen de kleurset worden gepakt. Bekijk in ons assortiment goedkope kleursets en zeer uitgebreide kleursets voor urenlang speelplezier. U vindt in deze categorie bijna alles wat met tekenen te maken heeft: doosjes kleurpotloden, waskrijtjessetjes, stiften, sets met tekenboeken en krijtsets. Voldoende keuze voor urenlang tekenplezier tijdens bijv. de vakantie. Alle kleursets zijn te bedrukken met eigen logo of tekst. U kunt bedrukte kleursets in circa 8 werkdagen ontvangen. Bestellen kan direct online en v.a. kleine aantallen.

Kleursets met opdruk

Kleursets met opdruk kunt u voor een voordelig bedrag aanschaffen. Goedkope sets met (mini)kleurpotloden in een doosje, een pakje stiften of een set met krijtjes, het zijn allemaal budgetvriendelijke cadeau's. Een klein gebaar met grootse impact. Een voordelig setje met 4 minipotloden bestelt u v.a. 250 stuks met opdruk voor nog geen € 0,35 per doosje. We plaatsen uw opdruk dan in 1 kleur. Het is mogelijk om de sets met max. 4 kleuren te bedrukken. Het ultieme relatiegeschenk voor kinderen is de tekencarousel. Deze tekendoos bevat stiften, kleurpotloden, krijtjes en verf en is geschikt voor de kleine Picasso in spé. Voor de iets oudere kinderen hebben we een professionele tekendo, gevuld met meer dan 65 accessoires. Op de houten doos kan uw opdruk met zeefdruk, een full colour sticker, full colour doming of zelfs gravure. Bestellen v.a. de minimale afname kan direct via de site. U ziet meteen het totaalbedrag excl. btw. Onze online bestellingsprocedure is eenvoudig, u kunt zelfs uw logo meteen meesturen.

Een divers aanbod in bedrukte kleursets

De meeste kinderen vinden tekenen leuk en het is ook nog eens goed voor de ontwikkeling van de motoriek. Kinderen kunnen hun fantasie kwijt in een tekening. Daarom hebben we als relatiegeschenk een uitgebreid aanbod. Kleurpotloden, stiften, waskrijtjes, stoepkrijt of verfsetjes, elk kind kan naar hartelust expressief bezig zijn. Onze bedrukte kleursets zijn geschikt voor jongense en meisjes. Sommige sets worden met tekenboek geleverd. U kunt bij ons ook terecht voor combinatietekensets, zoals verf-/waskrijtsetjes of kleurpotlood/waskrijtsetjes. Voldoende mogelijkheden om creatief bezig te zijn. Bedrukte kleursets zijn geschikt om weg te geven bij feestjes, uitjes of andere gelegenheden. Kinderen vinden tekenen altijd leuk!

Kleursets bedrukken voor jongens en meisjes

Al onze kleursets zijn geschikt voor jonge en oudere kinderen, zowel voor jongens als meisjes. Laat kinderen leuke ideeën opdoen door kleursets te laten bedrukken en te geven tijdens een speciale gelegenheid. Doordat alle kleurpotloden, kleurstiften en waskrijtjes in verpakkingen zitten is er een groot drukformaat binnen handbereik. Logo's en teksten kunnen we daardoor op een groot formaat drukken. Een logo of tekst kan in tot wel 4 drukkleuren worden gedrukt. Dit kan op de voorkant van de verpakking, bij vele artikelen ook op de achterkant. Leuke kleursets om te bedrukken zijn de potloden in een potloodkoker of de kleursets die geleverd worden met kleurplaten. Doordat de kleurpotloden in doosjes worden geleverd zijn deze ook weer gemakkelijk om op te bergen. Met een bedrukte kleurset biedt u alle jongens en meisjes urenlang knutselplezier. Voordat wij gaan drukken ontvangt u van ons een digitale drukproef ter controle. Na akkoord op de drukproef gaan we de order inplannen en bedrukken. Nieuwsgierig naar één van onze producten? U vindt bij elke kleurset een sample aanvraag button.

V.a. elk gewenst aantal kleursets met logo

Onze site maakt gebruik van minimale aantallen. Deze starten zo laag mogelijk. Wilt u echter een kleiner aantal kleursets met logo bestellen? Maak dan gebruik van de kleinere aantallen aanvraag. We plaatsen op elk gewenst aantal kleursets een logo. V.a. de minimale aantallen kunt u meteen uw bestelling online plaatsen. Lagere aantallen kleursets met logo bestelt u via de mail. U kunt eerst een offerte aanvragen en uw logo insturen. Zodat we meteen een offerte op maat kunnen maken. Na akkoord op de offerte ontvangt u dan de drukproef. Onze site maakt gebruik van staffelkortingen. Dit betekent, des te meer u afneemt, des te lager de stuksprijs en drukprijs. Staffelkortingen beginnen doorgaans bij 250 en 500 stuks. Profiteer van onze aantrekkelijke kortingen. Uw kleursets met logo worden in de reguliere leverdatum in circa 6/8 werkdagen geleverd.

In onze snelle levering kleursets bedrukt bestellen

Onze reguliere levertijd voor kleursets die bedrukt worden besteld is circa 6/8 werkdagen na akkoord op de drukproef. Heeft u een artikel gevonden die u aan kinderen zou willen geven, maar u heeft een korte levertijd? Geen nood. Voor onverwachte evenementen kunt u gebruik maken van onze snelle leveringsservice. De snelle levering gaat in op moment van bestelling. Hierdoor kunt u de order niet annuleren, maar wordt wel de levertijd verkort naar 4/5 werkdagen na order. We versturen ook nog eens de bedrukte kleursets met een expresse levering, zodat we tijdig kunnen leveren. Bekijk ons aanbod in diverse kleursets met diverse prijzen en diverse mogelijkheden. Vragen stelt u eenvoudig via de mail, de chat of per telefoon. Bij iedere kleurset vindt u alle productinformatie, prijzen, afnames en mogelijkheden tot aanvraag van een sample of offerte. Kies een leuke kleurset voor urenlang speelplezier.