Kleurpotloden bedrukken

Prijs

t/m

Kleur

Bestel kleurpotloden met logo voor kinderen. Er is bijna geen kind dat niet van tekenen houdt. Bovendien is het laten bedrukken van kleurpotloden een budgetvriendelijke manier om iets cadeau te geven. Kinderen mogen graag hun fantasie gebruiken. Dat kan uitstekend met bedrukte kleurpotloden. Met al onze kleurpotlodensets hebben de kinderen urenlang tekenplezier. Bovendien zijn de doosjes makkelijk mee te nemen tijdens een reis of bezoek. De goedkoopste kleurpotloden zijn de mini potloodjes in doosjes. Daarnaast zijn er kleurpotloden die worden geleverd met kleurplaten en tekenboeken. Er zijn zelfs doosjes die gevuld zijn met 12 kleurpotloden. Voldoende kleuren om de motoriek en de creativiteit van kinderen te ondersteunen. Bekijk ons gevarieerd aanbod. Met onze scherpe prijzen en lage minimale afnames vindt u hier een potlodenset die past bij uw budget en doelgroep.

Kleurpotloden laten bedrukken voor kinderen

Kinderen kunnen er fijn op los kleuren met kleurpotloden. Door kleurpotloden te laten bedrukken stimuleert u de creativiteit van de kinderen. De sets zijn gemakkelijk mee te nemen en u vindt kleurpotloden sets in verschillende prijsklasses. Alle kleurpotloden hebben vrolijke kleurtjes om vrolijke tekeningen mee te maken. U kunt in elk gewenst aantal kleurpotloden laten bedrukken. Een bestelling kunt u v.a. de minimale afname eenvoudig online plaatsen. Bij iedere kleurpotloden set vindt u een offerte- of sample aanvraag button. U kunt direct een offerte aanvragen voor lagere aantallen. Maak gebruik van de sample aanvraag button wanneer u het artikel eerst wilt beoordelen. Tot een bedrag van € 3,00 zijn samples gratis. U vindt alle specificaties op onze site. Bij ieder product vindt u ook het formaat van de drukmogelijkheden. Kleurpotloden kunt u laten voorzien van een logo of tekst op het doosje. Het bedrukken van afzonderlijke potloden is alleen mogelijk op aanvraag. Heeft u vragen over het bedrukken van kleurpotloden voor kinderen? Stel uw vraag gemakkelijk via de mail, de chat of per telefoon.

Bedrukte kleurpotloden gemakkelijk online bestellen

Onze site is zo ingericht dat u een bestelling van bedrukte kleurpotloden online kan plaatsen. Dit is mogelijk v.a. de getoonde minimale afname. U kiest uw artikel, eventueel de kleur, het aantal en de gewenste druktechniek of drukpositie. In het volgende scherm vult u al uw bedrijfsgegevens in. U heeft hierbij ook nog de keuze voor een extra snelle verzending, tegen een toeslag. We sturen u meteen de orderbevestiging. Heeft u uw logo meteen meegestuurd? Dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een digitale drukproef. Wilt u bedrukte potloden met tekst? Tekst kunt u ons mailen, aangevuld met gewenste lettertype of drukkleur. Na akkoord op de drukproef ontvangt u uw bedrukte kleurpotloden in circa 8 werkdagen na akkoord op de drukproef. Een snellere levering is mogelijk in de expresse service. 

Kleurpotloden met logo op het doosje

Onze duurste set kleurpotloden met logo bevat meer dan 60 onderdelen om naar hartelust te kleuren. Kinderen kunnen met deze uitgebreide doos verfen, kleuren en tekenen. Een professionele houten doos met alles wat een kind nodig. Gevuld met stiften, waskrijtjes, verf en kleurpotloden. Onze goedkoopste set is een doosje met vier mini potloodjes die kinderen gemakkelijk onderweg mee kunnen nemen. Wij bedrukken alle kleurpotloden op de doosjes, de tube of het etui. In principe drukken we niet op de losse onderdelen. Kleurpotloden sets kunnen met max. 4 kleuren worden bedrukt. Er is een groot drukformaat beschikbaar, waardoor uw logo en/of tekst opzichtelijk kan worden geplaatst. Bestellen is mogelijk v.a. 100, 250 of 500 stuks. Op aanvraag plaatsen wij uw logo ook op lagere aantallen. Bekijk ons aanbod in kleurpotloden of kleurpotlodensets. Bent u nieuwsgierig hoe wij uw logo kunnen plaatsen op kleurpotlodensets? Stuur dan uw logo in en we maken geheel vrijblijvend een digitale drukproef.

Kleurpotloden met opdruk v.a. kleine aantallen

Onze site maakt gebruik van minimale afnames, deze beginnen vaak bij 100, 250 of 500 stuks. Des te duurder het product des te lager de minimale startafname. We kunnen echter kleurpotloden met opdruk leveren v.a. elk gewenst aantal. U kunt gebruik maken van de kleinere aantallen button of ons gewoon even mailen. Onze site maakt tevens gebruik van staffelprijzen. Bij iedere staffel wordt de stuksprijs van het artikel en de drukprijs goedkoper. Zo kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen. De reguliere levertijd voor kleine aantallen kleurpotloden met opdruk bedraagt ongeveer 8 werkdagen na akkoord op de drukproef, waarbij een eerdere levering in overleg mogelijk is. 

Kleurpotloden bedrukt bestellen in de snelle levering

Voor de late beslisser of de late besteller hebben wij de snelle leveringsservice in het leven geroepen. Dit betekent dat u alle kleurpotlodensets bedrukt in 5 werkdagen kunt ontvangen. De levertijd gaat dan in op moment van order. Hierdoor kan een spoedorder niet worden geannulleerd. Ook in de snelle levering ontvangt u een drukproef ter goedkeuring. Bovendien kunt u in de snelle levering elk gewenst aantal bestellen, met een max. van 1000 stuks. Wanneer u uw leverdatum doorgeeft zorgen wij dat de kleurpotloden bedrukt en wel tijdig worden afgeleverd. Naast kleurpotloden kunt u op onze site trouwens ook stiften, waskrijtjes en potloden laten bedrukken. Bekijk alle mogelijkheden direct online. Heeft u vragen over het bedrukt bestellen van kleurpotloden in de snelle levering? Wij zijn bereikbaar via telefoon, chat of mail.