Houten pennen

Categorieën
Prijs

t/m

Kleur

Houten pennen laten bedrukken? Pennen van hout zijn mooi om te zien, de houtstructuur maakt iedere pen anders. In deze categorie vindt u bedrukte houten pennen van behandeld en onbehandeld hout. Houten pennen met logo kunt u al v.a. kleine aantallen bestellen. U treft verschillende kleuren en houtmaterialen aan. Zo zijn onze luxe houten pennensets gemaakt van donker hout en zijn de voordeligste uitvoeringen, vaak zonder metalen toevoegingen, gemaakt van onbehandeld hout. De meeste houten pennen met opdruk hebben een elegante, sierlijke clip en hoogglans zilverkleurige delen. De pennen zijn gemaakt van hoogwaardig hout, naar keuze in een eenvoudige of luxe uitvoering. Uw logo drukken wij in kleur of plaatsen wij d.m.v. een gravure. Diverse houten pennen vindt u in luxe houten geschenkdoosjes. U kunt de meeste artikelen in elk gewenst aantal bestellen. Samples tot € 3,00 sturen we gratis, daarboven in overleg.

Houten pennen bedrukken

Heeft u voor uw promotiebalpen of een relatiegeschenk de keuze gemaakt voor het laten bedrukken van houten pennen? Dan geven wij u voldoende mogelijkheden om de juiste pen te kiezen. U treft bij ons houten pennen voor ieder budget aan. Van voordelige onbehandelde houten pennen tot luxe gelakte pennensets. Hout is een natuurlijk materiaal en een ideaal alternatief voor kunststof. Iedere pen heeft een eigen karakter doordat iedere houtstrucuur anders is, hierdoor is geen pen hetzelfde, soms qua kleur niet en soms qua uitstraling niet. U kunt houten pennen in iedere gewenste afname laten bedrukken. Onze site maakt gebruik van minimale afnames, maar u kunt voor een lagere afname een offerte aanvragen. Voordat u houten pennen door ons laat bedrukken kunt u een sample aanvragen. Bij ieder product vindt u diverse buttons, waardoor u met weinig gegevens direct een aanvraag kunt doen. Naast de sample button vindt u dan ook een offertebutton, kleinere afname link en andere druktechniek link. 

Houten pennen graveren

Houten pennen kunnen door ons ook worden gegraveerd. Dit gebeurt met een CO-2 laser. De gravure is altijd bruin van kleur. Door middel van een drukproef kunnen wij u de kleur van de gravure tonen. Houten pennen laten graveren is mogelijk v.a. zeer kleine aantallen. Onze website maakt gebruik van staffelkortingen. Bestelt u hogere aantallen, dan kan de korting hoog oplopen. Een gravure is mogelijk op meerdere drukposities. Zo kunt u bijv. houten pennen graveren links van de clip of rechts van de clip. Kiest u voor een set bestaande uit 2 of meer schrijfwaren? Dan worden alle pennen identiek gegraveerd. Op aanvraag is een wisselende gravure mogelijk. Wilt u voordat u houten pennen laat graveren een sample ontvangen? U vindt bij ieder product een sample aanvraag button. Voor afwijkende aantallen kunt u met weinig gegevens een snelle offerte aanvragen. Zowel onbehandelde als behandelde houten pennen kunnen gegraveerd worden. Deze optie is niet voor iedere houten pen beschikbaar. U kunt uw vragen betreffende de druktechniek aan ons stelle via telefoon, chat of mail.

Bedrukte houten pennen online bestellen

Houten pennen hebben een unieke uitstraling, immers elk stuk hout heeft een andere nerfstructuur, daarom is bij een bestelling van houten pennen het karakter elke keer anders. Het is immers een natuurlijk materiaal. Wanneer u uw favoriete model heeft gekozen is een bedrukte houten pennen order kinderspel. U hoeft alleen maar uw aantal en de gewenste druktechniek te kiezen. U ziet meteen de totaalprijs excl. btw. Bij PrimaPennen betaalt u geen verzendkosten bij bewerkte orders. In het volgende scherm vult u uw bedrijfsgegevens in en kiest u uw verzendwijze. U ontvangt meteen de orderbevestiging en wij nemen contact met u op over de bedrukking. Via de mail ontvangt u van ons een drukproef voor controle van de druk. Na akkoord op de drukproef ontvangt u uw bedrukte houten pennen in circa 7 werkdagen. Bestellen is al mogelijk v.a. 10 stuks.

Houten pennen met logo in kleine aantallen

Kleine aantallen houten pennen met logo bestellen is bij PrimaPennen geen enkel probleem. Onze website maakt voor de prijsweergave gebruik van minimale afnames. U vindt echter bij ieder product een button naar een pop-up voor het aanvragen van lagere aantallen. Zo is het voor 90% van ons aanbod mogelijk om kleinere aantallen houten pennen met logo te bestellen. U kunt uw bestelling direct online plaatsen of in antwoord op onze offerte. U heeft de keuze uit goedkope houten pennen en zeer luxe pennensets. Uw logo kunnen wij in kleur drukken, vaak met max. 4 drukkleuren, of door middel van een gravure weergeven. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag dan een gratis drukproef aan. Al uw vragen kunt u stellen via de telefoon, mail of chat.

Houten pennen met opdruk in een snelle levering

Alle modellen die in deze categorie zijn geplaatst zijn beschikbaar in een snelle levering. Dit betekent dat u tegen een toeslag houten pennen met opdruk in circa 5 werkdagen kunt ontvangen. Een nog eerdere levering kan alleen in overleg en is mogelijk wanneer de planning het toelaat. Om er zeker van te zijn dat uw bestelling tijdig bij u arriveert maken we gebruik van de expresse levering. Het is zelfs mogelijk om de order vóór 12 uur in de ochtend te leveren. Houten pennen met opdruk in de snelle levering is mogelijk v.a. lage aantallen. Dit geldt voor 90% van ons product aanbod. Kiest u ook voor pennen met een natuurlijke en milieuvriendelijke uitstraling? Bestel dan houten pennen met uw eigen opdruk. In de snelle levering is er vaak geen tijd voor een sample vooraf, maar u ontvangt altijd een drukproef om de opdruk te controleren.