Hoko luxe pen in verpakking
  • Hoko luxe pen in verpakking
  • Hoko luxe pen in verpakking
  • Hoko luxe pen in verpakking

Hoko luxe balpen in verpakking

Vanaf € 4,73
    • Gun metal
    • Satijn zilver
Selecteer uw keuzes voor de prijsopgave.
Bestellen 
Vrijblijvende offerte
Gratis sample aanvragen

Beschrijving

Luxe balpen, geleverd in bijpassende geschenkverpakking. Mat uitgevoerde balpen met draaimechaniek in bronzen uitvoering. Met een verende clip in de kleur vorns en een glanzend chrome afwerking. De koperen penpunt is eveneens glanzend afgewerkt. Met een mat gelakte deklaag. De pen is voorzien van een metalen vulling, dokumental inkt blauw. Voor minimaal 2 km schrijfplezier. Uw logo kan d.m.v. een lasergravure geplaatst worden, hiervoor zijn 4 graveerpositiets voorhanden.

Prijsinformatie

Indien de staffels niet aanwezig zijn moet u eerst een optie hierboven selecteren ×

Specificaties

Naam Hoko luxe pen in verpakking
Grootte ø11 x 142 mm | Doosje: 175 x 41 x 20 mm
Levertijd Levertijd met bedrukking: ongeveer 8-10 werkdagen na akkoord op de drukproef. Snellere levering in overleg. Onbedrukte levering: ongeveer 5 werkdagen.
Schrijfkleur Blauw
Omschrijving <p> Luxe balpen, geleverd in bijpassende geschenkverpakking. Mat uitgevoerde balpen met draaimechaniek in bronzen uitvoering. Met een verende clip in de kleur vorns en een glanzend chrome afwerking. De koperen penpunt is eveneens glanzend afgewerkt. Met een mat gelakte deklaag. De pen is voorzien van een metalen vulling, dokumental inkt blauw. Voor minimaal 2 km schrijfplezier. Uw logo kan d.m.v. een lasergravure geplaatst worden, hiervoor zijn 4 graveerpositiets voorhanden.</p>
Kleur Satijn zilver
Verpakking Per stuk verpakt in geschenkverpakking
Bedrukkingsinformatie Lasergravure direct naast de clip op max. 45 x 5 mm. Lasergravure op de houder (lange deel van de pen) op max. 45 x 5 mm.

Gerelateerde producten