Highlighters bedrukken

Highlighters snel en goedkoop laten bedrukken? Met onze professionele druktechnieken bedrukken wij goedkope en design highlighters met de mooiste logo's, afbeeldingen en teksten. Met een kleurrijke opdruk wordt een highlighter een echte belevenis! Kleurecht, met de beste druktechniek full colour of in 1 tot en met 4 drukkleuren kiest u het mooiste cadeau dat u weg kunt geven aan klanten en relaties. Bij ons worden de kleinste details haarscherp  en helder weergegeven. Van goedkope driehoeksmarkers tot smaakvolle designmarkers van Crisma. Wij hebben een brede keuze aan modellen en kleuren. 

Bedrukte highlighters, goedkoop en snel

Wij hebben geschikte hihglighters voor ieder budget. Voor iets meer dan € 100,00 heeft u al 100 mooie bedrukte highlighters. In talloze uitvoeringen goedkoop en naar wens snel geleverd. Onze goedkoopte highlighters zijn de injectiespuitmarker, de driehoekshighlighter, de 2 in 1 highlighter, de nagellakhighlighter en de vierhoekshighlighter. Smaakvolle highlighters van Crisma, enkel of in set leveren wij al in 8 werkdagen. De highlighters van Bic kunnen zelfs al in 4 werkdagen worden geleverd. Gemakkelijk mee te nemen naar beurzen en evenementen en uitdelen maar. Vergroot uw naamsbekendheid met een zeer populair schrijfwaar die vele malen zal worden gebruikt. U tovert met alle zekerheid een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Bedrukte highlighters online bestellen

U kunt gemakkelijk de highlighters online bestellen en kiezen voor de mooiste kwaliteit of de mooiste bedrukking. Naast de al eerder genoemde Crisma en Bic highlighters kunt u bij ons ook terecht voor het online bestellen van Toppoint highlighters. Wij verkopen een gevarieerd assortiment in onze webshop. Wij bieden al onze klanten gratis testhighlighters, gratis drukproeven, hulp bij logo's, verschillende bedrukkingsmogelijkheden en een flexibele afname, waardoor u bij 90% van onze producten elk gewenst aantal kunt bestellen.

Wij stellen u in staat eenvoudig een keuze te maken door gebruik te maken van onze filters. U kunt selecteren op aantallen, kleur, prijs en merk. Wacht daarom niet langer met het bekijken van ons aanbod en bestel met vertrouwen. Onze garantievoorwaarden zijn uitgebreid en kunt u vinden op onze website. Op onze diverse buttons, die u vindt bij de producten, kunt u met één klik samples en offertes aanvragen of een bestelling ingeven. En dit alles vrijblijvend! Uw bestelling is pas na het akkoord op de drukproef definitief. Zo kunt u bij PrimaPennen veilig "shoppen".

De service van PrimaPennen

Naast ons uitgebreid assortiment vindt u bij ons highlighters van prima kwaliteit. Wij bieden u garantie op de highlighter, op de bedrukking en op de levensduur. Wanneer u niet tevreden bent over één van deze drie onderdelen of over de levering dan kunt u ons mailen. Wij vervangen het product of bieden een andere oplossing. Testhighlighters tot een waarde van € 2,00 kunt u gratis opvragen, boven dit bedrag worden de highlighters op zicht gestuurd. De retourverzendkosten zijn voor eigen rekening. Bij een bestelling hoeft u de zichtsamples niet te retourneren.

U kunt op verschillende manieren met ons in contact komen. Via de livechat, via de telefoon, via de mail, via het contactformulier en op productniveau via de samplebutton, offertebutton en bestelbutton. Wij denken graag met u mee en beantwoorden al uw vragen over highlighters en het bedrukken ervan.

Stuur ons een bericht

Bewijs dat u geen robot bent