Hawaï balpennen

Prijs

t/m

Kleur

Op zoek naar de populairste bedrukte balpennen van Nederland? Al enige jaren is de Hawaï balpen de meest verkochte promotiepen. Bij PrimaPennen kunt u Hawaï balpennen in diverse uitvoeringen laten bedrukken. Met keuze uit een zilverkleurige of witte houder, volledig gekleurd , in transparante of hardcolor uitvoering of uitgebreid met touch tip. Hawaï pennen kunt u tegen de scherpste prijs bij PrimaPennen laten bedrukken. In diverse kleuren leverbaar, voorzien van metalen clip en bijzonder comfortabele rubberen grip. De startafnames beginnen bij 300 stuks. Des te meer u bestelt des te scherper de prijs. Op aanvraag keuze uit blauwe of zwarte vulling. En indien gewenst supersnel geleverd. Bekijk hieronder alle mogelijkheden voor Hawaï balpennen met eigen logo. Vraag direct via onze site een gratis sample aan.

Hawaï balpennen bedrukken

Een goede promotiepen hoeft niet duur te zijn. Dit bewijst de Hawaï balpen. Een redelijk goedkope balpen die veel waar voor uw geld biedt. Hawaï balpennen kunt u in diverse uitvoeringen laten bedrukken. Alle uitvoeringen liggen qua prijs dicht bij elkaar. De balpen is vooral populair door de luxe metalen clip en een zachte rubberen grip. De meeste uitvoeringen hebben stijlvolle zilverkleurige delen, daarnaast is er een uitvoering leverbaar in zakelijk zwart. Hawaï balpennen kunt u laten bedrukken met een logo of tekst. De pen heeft een klein nadeel, de drukoppervlakte is niet erg groot. De pen is uitermate geschikt voor het bedrukken van lange logo's en tekst. Met max. 1 drukkleur kunnen we deze pen op een hoog drukformaat drukken. Bekijk de mogelijkheden en mail ons uw drukwensen. U kunt de Hawaï balpennen al laten bedrukken v.a. 300 stuks.

Hawaï balpennen met logo bestellen

De kleurweergave in onze webshop geeft niet altijd de werkelijke kleur aan. Daarom kunt u, voordat u Hawaï balpennen met logo bestelt een gratis sample aanvragen. U vindt bij ieder product een sample aanvraag button. U heeft daarbij tevens de gelegenheid om de gewenste kleur in te vullen. Dit is altijd handig wanneer u de kleur wilt checken. Na controle kunt u via onze webshop eenvoudig de bestelling plaatsen. Wilt u Hawaï balpennen met logo ontvangen? Maak dan gebruik van de bestel procedure. U kiest het model, de kleur, het aantal en het aantal drukkleuren. U vult uw bedrijfsgegevens in en ontvangt meteen een orderbevestiging. Voordat wij Hawaï balpennen met logo gaan bedrukken ontvangt u de drukproef. Hierop kunt u nog wijzigingen aanbrengen. Na akkoord op de drukproef ontvangt u in circa 6 tot 10 werkdagen bedrukte Hawaï pennen.

Kleine aantallen Hawaï balpennen met opdruk

Een promotieartikel wordt pas mooi als uw eigen opdruk op het artikel staat. De Hwaï balpen zal het bijzonder goed doen bij klanten en relaties. Er is geen grote uitgave mee gemoeid en de pen is altijd makkelijk te gebruiken om snel iets op te schrijven. Het is een balpen met een mooie uitstraling. Daarom kunt u deze pennen ook al v.a. kleine aantallen met opdruk bestellen. De minimale startafname is 300 stuks, op speciale aanvraag is een levering v.a. 100 stuks mogelijk. De pen is tevens verkrijgbaar in een tarwestro uitvoering. U kunt bij ons gratis een drukproef aanvragen. We tonen u graag deze pennen met uw opdruk. Om de opdruk op de HawaÏ balpennen te realiseren ontvangen wij graag een logo in een eps-, ai- of pdf-formaat. Tekst kunt u ons mailen. Kleine aantallen Hawaï balpennen met opdruk worden in circa 7 werkdagen geleverd. Voor aantallen lager dan 300 kunt u eenvoudig een offerte op maat aanvragen, door gebruik te maken van de offerte button.

Bedrukte Hawaï balpennen in een snelle levering

Soms bent u vergeten pennen te bestellen of staat u ineens voor een onverwacht evenement. Bij PrimaPennen kunt u in de snelle levering bedrukte Hawaï balpennen bestellen. Levering is al mogelijk in 3 of 5 werkdagen. Vraag een snelle offerte aan of bel ons om de levertermijn te bespreken. Naast een snelle levering kunnen we ook nog zorgdragen voor een expresse levering, waarbij de pennen nog sneller geleverd worden. U heeft diverse mogelijkheden om uw informatie aan te vragen. Zo treft u bij ieder product een sample-, offerte-, bestel-, snelle offerte-, kleine aantallen-aantallen en afwijkende druktechniekbutton. We staan 5 dagen in de week voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om uiteraard snel bedrukte Hawaï balpennen te leveren. Ontdek de mogelijkheden.