Goedkope pennen met tekst

Wit u goedkope pennen bestellen en deze laten voorzien van tekst? Dan bent u bij PrimaPennen aan het goede adres. WIj zijn specialist in het bedrukken van pennen. Naast het bedrukken van goedkope pennen met tekst kunt u bij ons ook uw logo, foto of afbeelding op de pen laten drukken. Pennen voorzien van een tekst is een voordelige manier om uw klanten in het zonnetje te zetten. Het triggert heel veel ontvangers tot het maken van een aankoop. Bovendien vergeten klanten niet gauw van wie ze de pen hebben gekregen, maar liefst 80% weet zich na maanden nog te herinneren van welk bedrijf of instantie ze de pen hebben gekregen. Laat dus ook tekst, zoals een websitevermelding of bedrijfsgegevens, op een pen drukken, u heeft zo een hele goedkope marketingtool in handen.

Klik hier om direct naar het assortiment goedkope pennen te gaan

Hieronder hebben wij een aantal populaire pennen voor u geselecteerd:

Coco balpennenRoxy balpennen

Vito balpennenRing balpen aluminium

Kan ik samples van goedkope pennen met tekst aanvragen?

U kunt bij ons gratis samples aanvragen van verschillende modellen in verschillende kleuren. Kies een originele pen uit die past bij de uitstraling van uw bedrijf. Uw pen is immers uw visitekaartje. De indruk van de pen geeft namelijk de indruk van uw bedrijf weer. Kies een aantal leuke modellen en probeer de pennen op uw gemak op uw werk uit. Heeft u een keuze gemaakt? Geeft u dan het aantal, de kleur en het aantal drukkleuren door. De tekst ontvangen wij, om fouten te voorkomen, graag via de mail.

Ontvang ik ook een drukproef wanneer ik pennen met tekst koop?

U ontvangt van ons altijd een drukproef via de mail. De drukproef heeft twee redenen. Ten eerste willen we graag fouten voorkomen in de tekst en in de drukkleur. Ten tweede kunt u op deze manier zien waar de bedrukking komt en of dit past bij de kleur van de pen. U kunt altijd een wijziging doorgeven. Wij gaan uw pennen pas met een tekst bedrukken als u tevreden bent. Onze missie is dat u een pen ontvangt waarmee u uw naamsbekendheid op een passende wijze kunt vergroten. Goede pennen met uw eigen bedrijfstekst koopt u daarom bij PrimaPennen.

Heb ik ook garantie op goedkope pennen met logo?

U mag van onze pennen verwachten dat ze datgene doen waarvoor ze gemaakt zijn. Namelijk prettig schrijven. Ook goedkope pennen mogen niet uit elkaar vallen of uit elkaar springen. Ook mag de opdruk er niet binnen enkele maanden af gaan. Bent u niet tevreden? Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten en wij zorgen voor een passende oplossing.

Vragen? Vul onderstaand contactformulier in, wij reageren binnen 2 uur na ontvangst.

Andere klanten zochten ook op usb pen bedrukken en pennen bedrukken 50 stuks.

Stuur ons een bericht