Goedkope pennen met opdruk

Wilt u goedkoop pennen kopen met een opdruk? Bestel dan bedrukte pennen bij ons en laat deze voorzien van een opdruk van logo, foto, tekst, afbeelding of illustratie. Wij zijn specialist in verschillende druktechnieken. Van zeefdruk, voor groot oppervlaktedruk, tot aan digitale foliedruk, all around de pen. Een pen met opdruk is het meest favoriete promotieartikel. Een pen gaat van hand tot hand en wisselt minstens 7 keer van eigenaar. Iedere ontvanger weet zich na maanden nog te herinneren van welk bedrijf de bedrukte pen afkomstig is. U kunt op een goedkope manier pennen laten voorzien van uw reclame. Maak indruk met een pen met eigen opdruk en koop goede pennen bij PrimaPennen!

Klik hier voor goedkope assortiment pennen met opdruk

Hieronder hebben wij alvast een aantal voordelige pennen voor u geselecteerd:

Profi balpenPolo balpen

Milano balpenTwisty frozen balpen

Goedkope pennen bestellen met opdruk

Het bestellen van een goedkope pen met opdruk is eenvoudig. U kunt dit doen via de site, via de chat, via het contactformulier of via de telefoon. We maken het u zo gemakkelijk mogelijk. Op eenvoudige en duidelijke wijze kunt u door het bestelmenu. De gewenste opdruk kunt u direct mailen of eerst opvragen bij uw grafisch ontwerper. Wij plaatsen gratis eventuele teksten in standaard lettertypes bij. Deze teksten zetten wij kosteloos om naar een EPS-bestand. Kies een goedkope kwaliteitspen en laat uw pennen vakkundig voorzien van een bedrukking.

Samples aanvragen van goedkope pennen met opdruk

Heeft u één of meerdere modellen gezien? Vraag dan gratis samples aan, we sturen u deze kosteloos toe. Op uw gemak kunt u thuis of door uw werknemers laten beoordelen of de goedkope pen aan uw wensen voldoet. U kunt de kwaliteit beoordelen, het materiaal, de vulling en de opdruk. Heeft u een keuze gemaakt voor een goede pen? 

Naast pennen kopen vele klanten ook goedkope pennensets, potloden of een pen met notitieboek met opdruk. Ook voor deze artikelen geldt dat wij deze voordelig aanbieden. Laat een promotieartikel het werk doen. Vergroot uw naamsbekendheid, toon uw waardering aan klanten en werknemers en geef een gratis cadeau. Promotieartikel geven is een goedkope manier van reclame maken, uw investering verdient zichzelf terug!

Heeft u vragen? Wilt u een offerte aanvragen of een samplepakket bestellen? Vul meteen onderstaand contactformulier in, wij reageren binnen 2 uur.

Andere klanten bekeken ook pennen met foto en full colour pennen bedrukken.

Stuur ons een bericht