Goedkope pennen met naam

Wilt u goedkope pennen met bedrijfsnaam kopen? Bestel dan uw bedrukte pennen met bedrijfslogo, tekst, foto of illustratie bij PrimaPennen. WIj zijn specialist in het bedrukken van pennen, potloden, touchscreenpennen en luxe pennensets. Pennen zijn het meest favoriete relatiegeschenk om weg te geven. Op een goedkope manier kunt u uw relatie met klanten en partners verstevingen. Geef pennen met uw bedrijfslogo en uw potentiéle klanten weten u nu of in de toekomst te vinden. Doordat u uw naam en bedrijfsactiviteiten op de pen plaatst onthoudt de ontvanger uw gegevens. Een pen met bedrijfsnaam is een geschenk dat zichzelf terugverdiend.

Klik hier om direct naar het assortiment goedkope pennen te gaan

Hieronder hebben wij alvast een aantal bestsellers voor u geselecteerd:

Roxy balpennen Coco balpennen

Star balpennenVito balpennen

Kan ik voor goedkope pennen met bedrijfsnaam ook samples aanvragen?

Ja, dat kan. Bij ons is elke klant even belangrijk, of u nu dure of goedkopere pennen uitzoekt. Op uw gemak de modellen en de kleuren bekijken om daarna van de leukste modellen een aantal samples te ontvangen. Het is gratis en wij doen het graag voor u. Een pen is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Met logo en naam heeft u een sterk marketingtool in handen. Daarom vinden wij het belangrijk dat u de juiste pen kiest.

Krijg ik ook een digitale drukproef als ik goedkope pennen bestel?

Wij maken altijd gebruik van een digitale drukproef. Om fouten in uw bedrijfsnaam te vermijden en eventuele fouten in uw telefoonnummer of adres. Wij plaatsen tekst voor u gratis bij uw logo, mits dit in hetzelfde drukoppervlakte blijft. Een drukproef ontvangt u via de mail, het is een soort foto met daarop de pen in de gewenste kleur, de bedrukking op de gewenste plek en drukkleur. Pas na goedkeuring op de drukproef gaan wij uw pennen vakkundig drukken. Met een pen met naam maakt u indruk. De eerste indruk is de beste indruk!

Heb ik ook garantie op goedkope pennen?

Een pen is bedoeld om te schrijven. Het plaatsen van uw bedrijfsgegevens is bedoeld om door de ontvanger te worden gelezen. Onze pennen doen wat wij beloven. Gaat er toch onverhoopt iets mis, gaat uw naam er bijvoorbeeld af, dan zorgen wij altijd voor een passende oplossing. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat kwaliteitspennen zijn, pennen die al jarenlang in onze collectie zitten. Wij doen wat we beloven.

Andere klanten bekeken ook full colour bedrukte pennen en foto op pen laten drukken

Vragen? Vul onderstaand contactformulier in. Ook voor een bestelling, offerte of sampleaanvraag. Wij reageren binnen 2 uur.

Stuur ons een bericht