Goedkope pennen met logo

Wilt u goedkope pennen met een logo laten bedrukken? Koop dat bedrukte pennen bij ons! PrimaPennen is specialist in het bedrukken van promotionele artikelen met logo, afbeelding, tekst of een illustratie. Reclamepennen zijn een favoriet promotieartikel, niet voor niets staan pennen met logo nog steeds op nummer 1 in de relatiegeschenken top 10. Trigger mensen om klant bij u te worden. Kies daarom een originele en opvallende pen. Op deze manier kunt u klanten aan uw bedrijf binden. Een kleurrijke logo valt op, de ontvanger zal uw bedrijfsnaam langer en beter onthouden. Tevens zorgt het op een goedkope manier voor klantenbinding.

Klik hier om direct naar het assortiment goedkope pennen te gaan

Hieronder vindt u alvast een aantal van onze bestsellers:

Roxy balpennenIzzy balpennen metaal

Coco balpennenVito balpennen

Kan ik samples van goedkope pennen met logo aanvragen?

Met een bedrukte pen kunt u klanten net extra stimuleren een bepaalde aankoop te doen. Wij weten hoe belangrijk een pen kan worden gebruikt voor marketing. Om een goede keuze te maken sturen wij daarom gratis de gewenste samples. Tot € 2,00 per model zenden wij u de samples kosteloos. U kunt dan op uw gemak thuis of met uw medewerkers de pennen beoordelen op kleur, bedrukking en schrijfcomfort. Heeft u een keuze gemaakt? Bestel dan uw pen, kies het aantal, de kleur en het aantal drukkleuren en mail uw logo mee. Wij zorgen ervoor dat uw logo, tekst, afbeelding of illustratie vakkundig en scherp op de pen wordt gedrukt. Maak indruk bij uw klanten met een permanente opdruk!

Ontvang ik een drukproef wanneer ik goedkope pennen met logo bestel?

Wij werken standaard met een drukproef. Naast het voorkomen van fouten geeft een drukproef u een goed beeld van hoe de opdruk op de pen er uit ziet. Wilt u toch een andere drukkleur of de positie van uw logo iets veranderen, dan kan dit. Wij drukken pas nadat u tevreden bent met de drukproef. Het maakt hierbij niet uit of u een goedkope pen of een duurdere pen uitzoekt. Voor ons is elke klant even belangrijk.

Heb ik ook garantie op goedkope pennen bedrukt met een logo?

Wij leveren alleen kwaliteitspennen met een goede opdruk. Wij weten als geen ander dat een pen bedrukt met logo het visitekaartje is van uw bedrijf. Mocht er onverhoop iets mis zijn met uw pennen dat kunt u ons dit melden. Er wordt dan een passende oplossing gegeven. U mag van ons verwachten dat een reclamepen doet wat het belooft, namelijk indruk maken met een opdruk.

Vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in, wij reageren binnen 2 uur.

Andere klanten zochten ook op bamboepennen bedrukken en usb stick als pennen.

 

Stuur ons een bericht