Goedkope pennen graveren

Wilt u goedkope pennen bestellen en deze laten graveren? Koop dan uw gegraveerde pennen bij ons. Wij graveren logo, tekst of bedrijfsgegevens door middel van lasergravure op aluminium, metalen of houten pennen. PrimaPennen is specialist in het graveren en bedrukken van pennen. Onze bestseller, de Kalipso balpen, kunt u al vanaf 50 stuks goedkoop bij ons bestellen. En met de opvallende Izzy balpen, uitgevoerd met zwarte delen, zult u een goede indruk maken bij klanten, medewerkers of beursgangers.

Klik hier om meteen naar het assortiment gegraveerde pennen te gaan 

Hieronder hebben wij alvast een aantal populaire schrijfwaren voor u geselecteerd:

Alu balpen met gravureIzzy balpen met gravure

Izzy balpen met gravureEmpire balpen met gravure

 

Waarom goedkope pennen graveren met logo?

Gegraveerde pennen zijn een gewaardeerd relatiegeschenk. Een fijne gravure zorgt voor een opvallende reclameuiting op balpennen. Pennen zijn nog steeds het meest favoriete relatiegeschenk. Al jaren staan ze op nummer 1 in de top 10 van populaire promotieartikelen. Met een gegraveerde pen kunt u op een goedkope manier uw naamsbekendheid vergroten. Een reclamepen wisselt gemiddeld 7 keer van eigenaar. Maar liefst 80% van alle ontvangers weet zich na 1 jaar nog te herinneren van welk bedrijf ze de pen hebben ontvangen. Ontdek pennen met een gravure als een voordelig marketingtool. Geef uw klanten net het laatste duwtje in de rug om tot een aankoop of overeenkomst over te gaan. Bestel uw eigen unieke balpen, het verdient zichzelf terug!

Kan ik gratis samples aanvragen van gegraveerde pennen?

De goedkopere metalen pennen tot een stuksprijs van € 2,00 kunt u kosteloos bij ons aanvragen. Kies een aantal modellen en vraag om de samples in de gewenste kleurstelling. Metalen pennen boven € 2,00 per stuk sturen wij u gratis op zicht. Naar wens kunt u de pennen tegen betaling houden of na bezichtiging terugsturen. Plaatst u een order, dan hoeft u de pennen niet terug te sturen. Op uw gemak op het bedrijf, samen met uw medewerkers, dé pen kiezen die past bij uw bedrijfsuuistraling en uw evenement. Wij begeleiden u vanaf sampleaanvraag tot aan de levering.

Ontvang ik ook een drukproef wanneer ik goedkope pennen laat graveren?

U ontvangt bij ons altijd een drukproef via de mail. Een drukproef is er bijvoorbeeld om fouten in de bedrukking te voorkomen. Het is echter ook een uitstekend hulpmiddel om in te schatten of uw logo, de pen en de bedrukking goed bij elkaar aansluiten. Wilt u de gravure bijvoorbeeld toch op een andere positie? Bij ons is dit geen probleem. Wij passen de drukproef graag voor u aan. Bij ons geldt, goede gegraveerde pennen koopt u met een gerust hart bij PrimaPennen.

Vragen? Vul onderstaand contactformulier in. U kunt dit formulier ook gebruiken om meteen samples aan te vragen of een offerte. Wij reageren binnen 2 uur na ontvangst.

Andere klanten bekeken ook goedkope pennen bedrukken en goedkope pennen bestellen.

 

Stuur ons een bericht