Goedkope pennen bedrukt

Wilt u goedkoop bedrukte pennen kopen? Bestel dan uw bedrukte pennen bij PrimaPennen. Ons assortiment aan goedkope kunststof pennen of metalen pennen is groot. Bovendien kunt u bij ons al vanaf kleine aantallen bedrukte pennen bestellen. De populaire Baron balpen is al vanaf 50 stuks goedkoop te bestellen. Bij PrimaPennen zijn pennen met logo voor ieder budget beschikbaar. Naast pennen bedrukken kunt u ook kiezen voor het graveren van pennen. Onze bestseller, en tevens de goedkoopste in onze serie, is de elegante Kalipso balpen, vanaf 50 stuks te bestellen inclusief gravure. Verkrijgbaar in meer dan 15 kleuren.

Klik hier om meteen naar het assortiment naar het assortiment goedkope bedrukte pennen te gaan

Hieronder hebben wij alvast een aantal bestsellers voor u geselecteerd:

Contour pennen kleine aantallenCoco balpennen goedkoop met groot drukformaat

Roxy pennen voordelig met groot drukformaatStar balpen vanaf 250 stuks

Metalen pennen Ring met gravureMetalen pennen Izzy met gravure

Waarom goedkope bedrukte pennen bestellen?

Pennen met een opdruk zijn nog steeds het favoriete promotieartikel. Het staat al jarenlang onbetwist op nummer 1. Pennen gaan mee in onze digitale wereld. Naast de kunststof pennen wordt het aanbod in touchscreen pennen steeds groter. Uw pennen kunnen bedrukt worden met een bedrijfslogo, met tekst, maar ook met een foto of illustratie. Voor elk budget en voor elke gelegenheid, zoals een beurs of evenement, hebben wij een geschikte pen voorhanden. Pennen als reclame weggeven is een effectief middel om uw naamsbekendheid te vergroten. Klanten vinden het fijn om een pen te ontvangen. Vaak geeft het net het laatste duwtje in de rug om tot een aankoop of overeenkomst over te gaan. Tevens is uit onderzoek gebleken dat 1000 pennen uiteindelijk door maar liefst 7000 mensen worden bekeken. De meeste mensen, ongeveer 80%, weten na 1 jaar nog van welk bedrijf ze de pen hebben ontvangen. Pennen weggeven is een goedkope manier om uw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht te brengen. En uiteindelijk verdient de investering zichzelf terug.

Kan ik ook samples aanvragen van goedkope bedrukte pennen?

U kunt gratis samples aanvragen van modellen die u leuk vindt. We sturen u deze kosteloos toe. Zo kunt u op uw gemak thuis of op uw bedrijf de pennen beoordelen op bedrukking, materiaal en schrijfcomfort. Nadat u uw keuze heeft gemaakt hoeft u alleen maar het gewenste aantal, de kleur, het aantal drukkleuren en de gewenste bedrukking door te geven. Wij zorgen voor de levering van uw goedkope balpennen.

Ontvang ik ook een drukproef als ik goedkope pennen bestel?

Om er zeker van te zijn dat er geen fouten ontstaan in de bedrukking ontvangt u van ons vooraf altijd een digitale drukproef. U krijgt op deze manier een visueel beeld van de pen met uw opdruk. Het is tevens mogelijk om een wijziging aan te brengen. Wellicht wilt u toch uw logo op een andere plaats of de bedrukking in een andere kleur. Bij PrimaPennen doen wij niet moeilijk, onze wens is dat u pennen ontvangt die passen bij uw doelstelling en uw bedrijfsfilosofie. Goede pennen koopt u daarom met een gerust hart bij PrimaPennen.

Vragen? Vul onderstaand contactformulier in. U kunt deze ook gebruiken voor het aanvragen van samples of een offerte. Andere aantallen, een andere bedrukkingsmethode, wij zijn zeer flexibel! U ontvangt van ons binnen 2 uur na ontvangst een reactie.

Andere klanten bekeken ook foto op pen laten bedrukken en full colour bedrukte pennen.

Stuur ons een bericht