Goedkope pennen bedrukken kleine oplage

Wilt u in een kleine oplage goedkope pennen laten bedrukken? Bestel dan een kleine hoeveelheid pennen bij ons. Al vanaf 50 stuks kunt u pennen kopen met een full colour bedrukking. Kleine aantallen pennen bestellen hoeft niet duur meer te zijn. Met de nieuwe druktechniek full colour is het bedrukken van kleine aantallen aantrekkelijk geprijsd. Ideaal voor de kleine of beginnende ondernemer, voor een evenement, happening of een beurs. Voor elke gelegenheid kunt u voordelig pennen laten bedrukken met bedrijfslogo, evenementgegevens of website. Koop goede pennen met bedrukking daarom bij PrimaPennen, een verstandige keuze.

Klik hier voor het assortiment pennen in kleine oplagen

Hieronder vindt u alvast een selectie:

Baron balpen vanaf 50 stuksIzzy balpen metaal vanaf 50 stuks

Ring balpen aluminium vanaf 50 stuksContour balpen vanaf 50 stuks

 

Kan ik ook voor een kleine oplage aan goedkope pennen gratis samples bestellen?

Ja, dat kan! Wij maken geen onderscheid in een grote of een kleine bestelling. Wij doen voor alle klanten hetzelfde, zorgen dat u een pen met bedrukking ontvangt die geheel naar wens is. Kies een aantal goedkope pennen uit in de gewenste kleurstelling, wij sturen de pennen gratis toe. Op uw gemak thuis of op uw werk de juiste pen kiezen. Makkelijjker kan niet. En heeft u een keuze gemaakt? Wij begeleiden u van sample-aanvraag tot de uiteindelijke levering van uw bedrukte pennen.

Krijg ik ook een digitale drukproef bij een kleine oplage bedrukte pennen?

Ook bij een kleine afname ontvangt u van ons een digitale drukproef. Bij ons is elke klant even belangrijk. Op de drukproef vindt u het model van de pen in de juiste kleur. U ziet waar en in welke kleuren de bedrukking komt. Om fouten te voorkomen dient de drukproef goed te worden gecontroleerd. Na controle en goedkeuring gaan wij uw pennen drukken. Heeft u binnen één jaar nog een evenement, denk er dan eens over na om toch iets meer pennen te bestellen. Het is veel voordeliger en pennen kunnen wel tot 2 jaar bewaard worden. Maak dan nog goedkoper reclame met uw pennen, het verdient zichzelf terug.

Vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Deze kunt u ook gebruiken voor het plaatsen van een bestelling of het aanvragen van een samplepakket.

Andere klanten zochten ook op bamboepennen bedrukken en pennen bedrukken 100 stuks.

Voel de lente

Stuur ons een bericht