Goedkope pennen bedrukken

Wilt u goedkope pennen laten bedrukken? Bestel dan uw pennen bij ons! PrimaPennen is specialist in het bedrukken van pennen met logo, foto, tekst, afbeelding of illustratie. Wij hebben een jarenlange ervaring. Wij gebruiken de juiste druktechniek voor het juiste logo. Creër een mooie reclamepen en maak goedkoop reclame. Pennen laten bedrukken is een van de goedkoopste manieren om uw naamsbekendheid te vergroten. Vele malen voordeliger dan een radio- of tv-commercial. Bedrukte pennen staat op plaats 1 in de top 10 van meest populaire relatiegeschenken. Ondanks het digitale tijdperk is de "gewone" pen nog steeds een promotieartikel dat graag wordt ontvangen. Verras uw klanten of medewerkers daarom met een pen met uw eigen logo!

Klik hier om direct naar het assortiment aan goedkope pennen te gaan

Hieronder vindt u een aantal pennen geselecteerd op prijs:

Roxy balpennenRing balpennen aluminium

Star pennenVito balpennen

Eenvoudig online goedkope, bedrukte pennen bestellen

De prijzen online zijn vele malen goedkoper dan bij een reguliere relatiegeschenkenwinkel. Doe er uw voordeel mee. Vraag één of meerdere samples aan van pennen die u leuk vindt en kies op gemak op uw bedrijf de pen die bij u past. Graag weten wij vooraf welke bedrukking op de pen dient te komen, omdat niet alle pennen beschikken over een groot druk formaat. Vooral pennen met een rubberen grip hebben een kleiner drukoppervlakte ter beschikking. Wij kunnen u adviseren en een samplepakket samenstellen. Bestellen doet u daarna eenvoudig via de mail, via de site of via de telefoon. We willen het u graag makkelijk maken. Niet voor niets is ons slogan: goede pennen koopt u bij PrimaPennen!

Ontvang ik een drukproef van goedkope bedrukte pennen?

Ook voor het bedrukken van goedkope pennen ontvangt u een digitale drukproef. Wij maken geen onderscheid in de prijs van de pen. Elke klant, elke pen is voor ons even belangrijk. Wij willen dat u een goede reclamepen ontvangt. De indruk van de pen is ook de indruk die uw klant van uw bedrijf krijgt. Daarom zorgen wij ervoor dat wij een kwaliteitspen leveren en dat u bij de volgende bestelling bij ons terug komt. Op de drukproef mag u altijd een wijziging aanbrengen, wij drukken pas als u tevreden bent over de drukkleuren en de drukpositie. En uiteraard willen we geen fouten in de opdruk. U kunt daarom met een gerust hart pennen laten bedrukken bij ons.

Andere klanten bekeken ook bamboepennen bedrukken en usb stick als pennen.

Vragen? Vul onderstaand contactformulier in. Wij beantwoorden al uw vragen binnen 2 uur.

Stuur ons een bericht