Goedkope pennen

Wilt u goedkope pennen kopen? Dan bent u bij PrimaPennen aan het juiste adres. Wij zijn dé pennenspeclalist met een uitgebreid assortiment aan goedkope en luxe pennen. Goedkope pennen koopt u al vanaf € 0,09 per stuk. Er zijn al luxe metalen of aluminium pennen vanaf € 0,39 per stuk. Uiteraard voorzien wij de pennen graag van een opdruk. Wij kunnen uw logo plaatsen op de pen, maar ook een foto, afbeelding of illustratie. Naast ons ruim aanbod in goedkope pennen hebben wij ook een groot aantal druktechnieken voorhanden. Wij bedrukken uw pennen met de juiste druktechniek. Koop daarom goede pennen bij ons!

Klik hier om direct naar het assortiment goedkope pennen te gaan.

Hieronder vindt u een aantal speciaal geselecteerde bestsellers:

Roxy pennenStar pennen

Coco balpennenIzzy balpen van metaal

Zijn goedkope pennen ook goed?

Een goede pen hoeft niet duur te zijn. Van belang is hoe de pen in elkaar is gezet. De betere goedkope pennen kunnen uitelkaar worden gedraaid. Door het draaisysteem kan een pen niet zomaar "uit elkaar springen". Het wil wel eens voorkomen dat de aanhechting van een neusje of een drukker te zwak is waardoor de gebruiken een onaangename verrassing wacht. Onze pennen worden geselecteerd op merk, gebruiksvriendelijkheid en bedrukkingsmogelijkheden. Wij vinden dat een pen aan een aantal basisvoorwaarden moet voldoen. Pennen waarover klachten komen worden vergoedt en van de site gehaald. Pennen die al jarenlang in onze collectie voorkomen zijn pennen van goede kwaliteit.

Krijg ik op een goedkope pen ook een kwaliteitsopdruk?

Wij maken geen onderscheid in de pen voor de bedrukkingstechniek. Een goedkope pen krijgt dezelfde bedrukking (en aandacht) dan een duurdere pen. Zeefdruk gebruiken we voor alle pennen met een groot drukformaat. Tampondruk is uitstekend geschikt voor een iets lastigere clipbedrukking. En bij een lasergravure halen we heel subtiel het bovenste laagje van de pen. In welke prijsklasse uw pen ook valt, het belangrijkste is dat u een pen ontvangt die aan uw wensen voldoet. En daar maken wij ons sterk voor.

Goedkope pennen bestellen of een sample aanvragen

U kunt bij elk product meteen een sample of offerte aanvragen. Een bestelling plaatsen kan ook rechtstreeks via onze site. Eenvoudig zelf uw prijs uitrekenen en in het winkelmandje plaatsen. Kies uw pen, kies uw kleur, kies uw aantal en een eventuele bedrukking. Eenvoudiger online bestellen kunnen wij het niet maken. Wij begeleiden u van sampleaanvraag tot de uiteindelijke levering. Vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij reageren binnen 2 uur.

Goede pennen koopt u bij PrimaPennen!

 

Andere klanten bekeken ook bamboepennen bedrukken en usb stick als pennen.

Stuur ons een bericht