Goedkope bedrukte pennen

Goedkope bedrukte pennen kunt u uitstekend bij ons bestellen. Laat uw pennen voorzien van een kleurrijke opdruk middels full colour of druk in uw eigen unieke huisstijlkleuren. Maak een pen uniek middels de diverse bedrukkingstechnieken met uw eigen logo. De ontvanger waardeert nog steeds heel erg een gekregen reclamepen. Maar liefst 80% van de mensen onthoudt van wie ze de pen hebben gekregen. Met een pen vergroot u op een goedkope manier uw naamsbekendheid. Een pen met opdruk is er namelijk al vanaf € 0,17 bij 1000 stuks inclusief bedrukking in 1 kleur. Verras en verwen uw klanten met een voordelig promotieartikel, u zult er geen spijt van hebben.

Klik hier voor het assortiment aan goedkope pennen met opdruk

Hieronder vindt u een selectie:

Izzy balpen metaal met gravureStar balpennen vanaf 250 stuks

Roxy pennen goedkoopCoco balpen groot drukformaat

Kan ik samples van goedkope bedrukte pennen aanvragen?

U kunt bij ons gratis één of meerdere samples aanvragen. Geef uw aanvraag door met de gewenste kleurstelling. Sommige kleuren, zoals blauw, worden in 4 verschillende kleurstellingen aangeboden. Beoordeel op uw bedrijf de pennen op materiaal, schrijfgemak en bedrukkingsmogelijkheden. Kies de pen die qua kleurstelling bij uw huisstijlkleuren in de buurt komen. Meerdere huisstijlkleuren kunt u in de pen combinren door een goedkope mix-and-match pen te kiezen. Samples kunt u aanvragen via de sampleaanvraagbutton, via de chat of via de telefoon. 

Hoe gaat en bestelling van goedkope bedrukte pennen?

Heeft u een pen uitgekozen? Kies dan uw aantal, uw kleur en het aantal bedrukkingskleuren. Pennen met een groot bedrukkingsformaat worden doorgaan per drukkleur gedrukt. Vandaar dat u bij iedere kleur opnieuw instelkosten betaald. Pennen in full colour worden in een drukgang gedrukt. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons gratis een digitale drukproef. Dit is een soort foto van de pen in de gewenste kleur en met de gewenste bedrukking. Naar aanleiding van de drukproef geeft u akkoord of een wijziging door. Wij bedrukken de pennen pas na goedkeuring. Wij begeleiden u vanaf de bestelling tot aan de aflvering. Niet voor niets is ons slogan: goede pennen koopt u bij PrimaPennen. 

Maak indruk met een opdruk en laat uw reclamepen daarna vanzelf het werk doen.

Andere klanten bekeken ook: bamboepennen bedrukken en usb stick als pennen

Stuur ons een bericht