Goedkoop promotiemateriaal

Wilt u kleine of grote aantallen goedkoop promotiemateriaal laten bedrukken met logo? Met promotiemateriaal kunt u uw bedrijf, vereniging of organisatie op een positieve manier onder de aandacht brengen. U ontvangt daardoor goede publiciteit en trekt nieuwe klanten aan of haalt deze over de drempel. 

Het is van belang om de juiste artikelen bij een promotie in te zetten.Wat is uw doelgroep, wat is uw budget en wat wilt u met uw actie bereiken. Prima Pennen helpt vele bedrijven met het uitzoeken van de juiste artikelen. Door het geven van een geschenk of artikel prikkelt u mensen klant bij u te worden, een passend promotiemateriaal is daarom op zijn plaats!

Het aanbod in goedkoop promotiemateriaal

Welke geschenken wilt u geven aan potentiële klanten of relaties. Naast het uitbreiden van uw naamsbekendheid, wat doorgaans op de meest voordelige manier gebeurt, kunt u kiezen voor een promotieartikel dat aansluit bij uw branche. Internetbedrijven geven bijvoorbeeld graag usb-sticks als geschenk. Scholen kiezen bij een afscheid van leerlingen in het examenjaar luxe pennensets, voor een blijvende herinnering.

Voor het vergroten van de naamsbekendheid wordt op beurzen veelvuldig gebruik gemaakt van reclame pennen en bedrukte schrijfblokjes. Producten die u goedkoop in grote aantallen af kunt nemen en die door bezoekers zeer gewaardeerd worden.

Daarnaast zijn er nog de relatiegeschenken die u geeft aan klanten die al een product hebben afgenomen. Eigenlijk valt dit niet onder promotiemateriaal maar onder relatiegeschenken. U wilt uw relatie of klant bedanken voor het in u gestelde vertrouwen en meestal mag een cadeau dan iets meer kosten. Uiteraard kunt u ook voor deze geschenken op onze site terecht.

Het bestellen van goedkoop promotiemateriaal

Onze site is opgebouwd in overzichtelijke categorieën. Nadat u deze categorieën hebt bekeken kunt u voor u zelf een selectie maken naar welk promotiemateriaal uw voorkeur gaat. Klanten bestellen naast pennen ook vaak schrijfblokjes of sleutelhangers en kiezen in kleinere aantallen een luxe relatiegeschenk. 

Wij maken gebruik van voordelige staffelprijzen. Des te meer u bestelt des te goedkoper het product en de bedrukking. Wilt u andere aantallen? Dat is meestal geen probleem.

Eenvoudig online bestellen. U vult de gewenste aantallen, de gewenste kleur in en stuurt het logo mee. Wilt u graag eerst samples van ëén of meerdere producten ontvangen? Ook dit kunt u eenvoudig online doen.

Wilt u persoonlijk contact? Bel ons even, wij staan met raad en daad voor u klaar. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de bedrukking of over het aanleveren van uw logo?

Hieronder vindt u een aantal populaire artikelen:

Geschenkset Laser USB 2 in 1

Geschenkset laser en usbstick vanaf 25 sets

 

 

 

Andere klanten bekeken ook pennen bedrukken

Stuur ons een bericht