Goedkoop pennen laten bedrukken

Wilt u goedkoop pennen laten bedrukken? Laat dan uw pennen bij ons bedrukken. Wij zijn specialist in bedrukte pennen. U kunt pennen al in kleine aantallen bestellen. Pennen verdienen zichzelf terug. U maakt op een goedkope manier reclame, er is al een pen voor € 0,17 bij 1000 stuks inclusief opdruk in 1 kleur, voor uw bedrijf. Laat daarom uw bedrijf goed voor de dag komen met een goedkope pen met uw eigen logo of websitevermelding. Verras uw klanten of uw medewerkers met uw eigen unieke pen.

Klik hier voor assortiment goedkope pennen

Hieronder vindt u alvast een aantal goedkope, populaire pennen die u kunt laten bedrukken:

Polo balpenProfi balpen

 

Milano balpenTwisty frozen balpen

Hoe kan ik goedkoop pennen laten bedrukken?

Kies uit het assortiment voordelige pennen één of meerdere modellen die u leuk vindt en vraag daar via onze site of telefonisch samples voor aan in de gewenste kleurstelling. Wij sturen u deze gratis toe. Op uw gemak kunt u thuis de pennen beoordelen op bedrukking, materiaal en schrijfcomfort. Ook de goedkoopste pennen voldoen aan onze kwaliteitseisen. Naar wens kunt u de pennen full colour laten bedrukken, geschikt voor kleurrijke logo's en logo's met kleurverloop, of met zeefdruk laten bedrukken in één of meerdere drukkleuren. Het voordeel van zeefdruk is dat u een veel groter drukfomaat ter beschikking heeft, uitermate geschikt voor hoge logo's.

Waarom goedkoop pennen laten bedrukken?

Pennen bedrukking is één van de goedkoopste manieren van reclame maken. De Penny balpen, Duitse kwaliteitspen, of de Superhit, Duitse Senator pen, zijn voordelige promotieartikelen om uw naamsbekendheid te vergroten. Pennen gaan van hand tot hand. En uit onderzoek is gebleken dat ruim 80% van de ontvanger na maanden nog weet van welk bedrijf ze de bewuste pen hebben ontvangen. Goedkoper uw bedrijf bij veel mensen, zonder grote investering, onder de aandacht brengen is er niet. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van reclamepennen. Wij helpen u gedurende de gehele bestelprocedure. Van sampleaanvraag of bestelling tot de levering. Wel zo zeker.

Heeft u vragen met betrekking tot samples, drukproef aanvragen (gratis) of bedrukking? Vul dan snel onderstaand contactformulier in. Wij reageren binnen 2 uur.

Andere klanten bekeken ook Usb stick als pennen en Toppoint pennen bedrukken.

Stuur ons een bericht