Goedkoop pennen bedrukken kleine oplage

Goedkoop pennen laten bedrukken in een kleine oplage? Bij ons kunt u al vanaf 50 of 100 stuks goedkoop pennen bestellen. PrimaPennen is specialist in bedrukte pennen. Wij leveren alle bekende merken pennen, zoals Senator, Bic en Toppoint. Elk merk heeft een aantal goedkope en toch goede pennen in hun collectie. U mag bij een kleine of grote oplage uiteraard een blijvende opdruk verwachten. Want wij realiseren ons maar al te goed dat de eerste indruk bij uw (potentiële) klant de opdruk is. Verras uw klanten daarom met een eigen reclamepen in de door u gewenste oplage. Pennen zijn de populairste relatiegeschenken. Ze gaan van hand tot hand. Gemiddeld wisselt een pen 7 keer van eigenaar. U kunt tegelijkertijd reclame maken middels een pen en uw klanten voorzien van een voordelig geschenk. 

Klik hier voor assortiment aan pennen in kleine oplage

Hieronder hebben wij alvast een aantal pennen gesorteerd die u in kleine aantallen kunt bestellen:

Contour zilver balpen vanaf 50 stuksContour White pennen vanaf 50 stuks

Superhit balpen vanaf 50 stuksPenny balpen vanaf 50 stuks

Online in kleine oplage goedkope bedrukte pennen bestellen

Online winkelen dient de mens. Ook als het om uw pennen gaat. Wij staan klaar voor de wensen van onze klanten. Wilt u een aantal goedkope pennen als sample bestellen? Op uw gemak de pennen thuis of door uw medewerkers laten beoordelen? Dat kan, vraag de samples gratis aan, wij sturen u ze kosteloos toe. Heeft u al een pen gezien? Bestel dan eenvoudig online via ons bestelsysteem. Heel eenvoudig gaat u door onze bestelprocedure. En heeft uw vragen over de gewenste oplage van de pennen, over de bedrukking, over de levering, u kunt ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

In welke oplage kan ik goedkoop mijn pennen laten bedrukken?

Pennen in een kleine of grotere oplage bestellen? Op onze site maken wij gebruik van staffelprijzen. Des te meer pennen u afneemt des te goedkoper wordt de prijs. Maar soms heeft u geen grote oplage nodig. Voor de startende of kleine ondernemer is het bedrukken van pennen in een kleine oplage een optie. Pennen kunnen ongeveer 2 jaar worden bewaard. Soms is het verschil tussen een staffel meer slechts enkele tientjes. Heeft u daarom binnen één jaar nog een beurs of een ander evenement, dan kan het soms veel goedkoper zijn om toch net een staffel meer pennen te bestellen.

Goede pennen koopt u bij PrimaPennen.

Andere klanten bekeken ook pennen bedrukken goedkoop snel en goedkoopste pennen bedrukken.

Stuur ons een bericht