Goedkoop pennen bedrukken

Wilt u goed en goedkoop een groot aantal of klein aantal pennen bedrukken? Bestel dan uw bedrukte pennen in de voordelige prijsklasse. Prima Pennen biedt een ruim assortiment aan voordelige kwaliteitspennen met een goedkope prijs. De bedrukkingskwaliteit is uiteraard zoals u van ons mag van verwachten. Pennen met een hoogwaardige drukkwaliteit en een goede prijs-kwaliteitsverhoudig.

Assortiment

Goedkoop bedrukte pennen bestellen

Met promotie pennen kunt u vele mensen op een goedkope manier bereiken. Pennen gaan van hand tot hand, hierdoor zorgen ze voor een groot bereik waarmee uw naamsbekendheid wordt vergroot. Het bestellen gaat eenvoudig online. Kies uw pen, kies uw aantal en stuur de gewenste bedrukking of het logo mee. 

Na uw bestelling ontvangt u van ons een digitale drukproef. Hierop vindt u de door u gekozen pen met de opdruk op de gewenste positie en in de gewenste huisstijlkleuren. Uiteraard kunt u nog een wijziging aanbrengen. Wij drukken pas nadat u de drukproef akkoord heeft gegeven. 

Bedrukte pennen goedkoop als sample bestellen

U wilt graag een aantal pennen beoordelen op schrijfcomfort en uiterlijke kenmerken. Bestelt u dan kosteloos één of meerdere samples van pennen. Zo kunt u op uw gemak de juiste pen kiezen.

Populaire modellen zijn de Baron balpen, de Baron Ice balpen en de Hawai Silver balpen.

Balpen Baron

Baron balpen vanaf € 0,26 per stuk

Balpen Baron Ice

Baron Ice balpen vanaf € 0,32 per stuk

Balpen Hawai Silver

Hawai Silver balpen vanaf € 0,23 per stuk

Stuur ons een bericht