Goedkoop pen bedrukken

Wilt u goedkoop een pen laten bedrukken voor uw bedrijf, school of instelling? Laat dan uw pen door ons bedrukken met logo, websitevermelding, foto of afbeelding. Er zijn vele bedrukkingsmogelijkheden. Een pen is het visitekaartje van uw bedrijf. Een pen is ook nog steeds een goedkope manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen of uw medewerkers met een pen in het zonnetje te zetten. Een pen is in aanschaf goedkoop en het verdient zich zelf terug. Bedrukt met uw eigen reclame gaat uw pen van hand tot hand. Een voordelige manier om uw naamsbekendheid te vergroten.

Klik hier voor assortiment goedkope pennen

Hieronder hebben wij alvast een aantal goedkope pennen geselecteerd:

Twisty frozen balpenMilano balpen

Polo balpenProfi balpen

Op welke manier kan ik goedkoop een pen bedrukken?

Er zijn diverse druktechnieken. Ieder met hun eigen specifieke voordelen. Goedkope pennen in kleine aantallen kunnen het voordeligst bedrukt worden met full colour bedrukking of zeefdruk. Een full colour opdruk is uitermate geschikt voor kleurrijke logo's, een zeer opvallende manier van reclame maken. Wilt u naast uw logo ook uw bedrijfsgegevens op de pen? Kies dan voor de zeefdruktechniek. Met deze drukmethode kunnen wij uw goedkope pen bijna all around bedrukken in één of meerdere drukkleuren. Ook kunt u uw pen met een foto laten bedrukken of een pen laten graveren. Bij ons koopt u een pen met een goede opdruk!

Hoe kan ik een bedrukte pen goedkoop bestellen?

Bestellen is eenvoudig. U kunt dit makkelijk doen via onze website. Kies uw pen, kies uw kleur en aantal en kies in hoeveel kleuren u de pen wilt laten bedrukken. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op over uw bedrukking. Wilt u liever van een aantal goedkope pennen eerst een sample ontvangen? Ook dat kunt u via onze website doen. U kunt één of meerdere samples aanvragen, wij sturen u de pennen kosteloos toe. Heeft u een keuze gemaakt voor een goedkope pen? Wij begeleiden u tijdens de gehele bestelprocedure, van bedrukking tot aan de levering. Vooraf ontvangt u van ons altijd een drukproef. Wij drukken pas na akkoord op de drukproef van uw pen.

Hieronder vindt u ons contactformulier. U kunt direct een samplepakket aanvragen. Heeft u een vraag? Wij antwoorden binnen 2 uur.

Andere klanten zochten ook op: pennen goedkoop bedrukken 50 stuks en pennen bedrukken goedkoop snel

Stuur ons een bericht

Bewijs dat u geen robot bent