Futurepoint balpennen

Prijs

t/m

Kleur

Unieke balpen van het merk Toppoint. U kunt Futerepoint balpennen al bedrukken vanaf 300 stuks. Een bedrukte Futurepoint balpen is een opvallende designbalpen. Ontworpen door Toppoint en geproduceerd in Duitsland. Door de mix and match serie en de opvallende clipbevestiging is dit een fraaie promotiebalpen. De pen is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit transparante en hardcolour kleuren of alle beschikbare kleuren mixen. De Futurepoint balpen is voorzien van een platte clip. Zowel de houder als de clip kunt u laten bedrukken met logo of tekst. De Futurepoint wordt geleverd met een X20 vulling voor circa 2500 meter schrijfplezier. In de mix and match kunt u kiezen voor een zwarte, blauwe, rode of zwarte vulling. De standaard levertijd bedraagt circa 10 werkdagen na akkoord op de drukproef. Rondomdruk of doming behoort tevens tot de mogelijkheden.

Futurepoint balpennen bedrukken - alle mogelijkheden

De Futurepoint balpen is een pen met karakter. Als opvallende reclamepen zal deze hoge ogen scoren bij klanten en relaties. De futuristische uitstraling zorgt ervoor dat tussen alle in het bezit zijnde reclamepennen, deze balpen toch als eerste zal worden gepakt. De pen wordt geleverd met een X20 vulling voor een schrijfplezier van circa 2500 meter. Bovendien kunt u Futurepoint balpennen laten bedrukken in een gemixte kleurcombinatie. We zetten hieronder voor u alle mogelijkheden op een rijtje:

► verkrijgbaar in hardcolor uitvoering
► verkrijgbaar in transparante uitvoering
► verkrijgbaar in de mix and match versie
► opvallende detail in de cliphechting
► ruime drukmogelijkheden op de houder
► clipbedrukking mogelijk
► opvallende doming druk mogelijk

De Futurepoint balpen is in diverse kleuren leverbaar. De mix and match serie is iets duurder, daarentegen kunt u ook de kleur van de schrijfvulling kiezen. Futurepoint pennen kunt u laten bedrukken op meerdere drukposities. We leveren deze pennen na akkoord op de drukproef in circa 10 werkdagen. U kunt gratis een sample aanvragen van uw favoriete model.

Futurepoint pennen met logo - mix and match mogelijkheden

We bieden u de bijzondere mogelijkheid om de kleur van de Futurepoint zelf samen te stellen. U kiest de kleur van de houder, de kleur van het clipdeel en de kleur voor de drukker uit het beschikbare kleurenpalet. Uw logo drukken wij met max. 4 drukkleuren op de houder of op de clip. Daarnaast is het mogelijk om een doming te plaatsen in het ronde gedeelte van de clip. Een doming kan in full colour of per kleur worden gedrukt. U bestelt Futurepoint pennen met logo v.a. 300 stuks. Des te meer pennen u bestelt des te lager de prijs. Zo kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen. Bij ieder model vindt u een sample aanvraag of offerte button. U kunt dus snel een sample aanvragen of een offerte op maat opvragen. Wij zijn voor al uw vragen bereikbaar via telefoon, mail en chat.

Bedrukte Futurepoint balpennen - snelle levering

Bedrukte Futurepoint balpennen hebben een standaard leverdatum van 10 werkdagen na akkoord op de drukproef. U kunt Futurepoint balpennen ook eerder laten leveren. Tegen een toeslag is levering in 5 werkdagen mogelijk, mits u:

► een aantal bestelt tussen 300 en 3500 stuks
► kiest voor tampondruk op houder en/of clip
► kiest voor een full colour opdruk op max. hoogte van 7 mm

De werkdagen gaan in op moment van bestelling. Hierdoor kunt u een order in een snelle levering niet annuleren. U bestelt bijv. maandag, dan worden de bedrukte Futurepoint balpennen de maandag erna geleverd. U ontvangt van ons altijd een drukproef. Hierop kunt u nog wijzigingen aanbrengen. Door middel van een expresse levering worden de pennen tijdig bij u bezorgd. U kunt ons uw leverdatum doorgeven, zodat wij kunnen zorgdragen voor een tijdige levering van bedrukte Futurepoint pennen.

Futurepoint pennen met opdruk d.m.v. doming

In het rondje bij de aanhechting van de clip kan een doming worden geplaatst. Bij de Futurepoint balpen kunt u een doming in afzonderlijke drukkleuren laten bedrukken of in full colour. Uiteraard is het drukformaat beperkt. Een ideaal formaat voor de opdruk is een rond logo of merkteken. De doming wordt geplaatst in het ronde gedeelte. U kunt alleen gebruik maken van doming indien u de Futurepoint balpennen combi met opdruk bestelt. Een combinatie van zeefdruk op de houder en doming in de clip is ook mogelijk. U bestelt Futurepoint balpennen v.a. slechts 300 stuks. De combi serie maakt het ook mogelijk om een opdruk geheel rondom te plaatsen, de zogenaamde 360 graden druk. Kortom, genoeg redenen om Futurepoint balpennen met opdruk te bestellen. Vraag meteen een gratis sample aan.

Alle voordelen van Futurepoint pennen met opdruk