Deniro balpennen

Prijs

t/m

Kleur

Op zoek naar bijzonder stijlvolle promotiepennen? Laat dan Deniro balpennen van het merk Toppoint bedrukken. Een echte design balpen, geproduceerd in Duitsland. De Deniro balpen is een aantrekkelijk geprijsde balpen met een sterke boogclip. De Deniro is in 6 verschillende uitvoeringen leverbaar. De goedkoopste modellen om te bedrukken zijn de Deniro hardcolour en de Deniro frosty balpen. Daarnaast is dit model verkrijgbaar in de mix and match of met een hoogglans metalen tip. Deniro balpennen kunt u laten bedrukken v.a. 300 stuks. In de mix and match kunt u zelf de kleur samenstellen voor clip, tip, houder en bovendeel. De pen is voorzien van een blauwe X20 vulling voor circa 2500 meter schrijfplezier. De combi uitvoeringen worden geleverd met jumbovulling, keuze uit zwart, rood, blauw of groen.

Deniro balpennen bedrukt bestellen

V.a. 300 stuks zijn Deniro balpennen bedrukt te bestellen. De frosty uitvoering is licht doorzichtig en heeft een ijzige afwerking. De pen is beschikbaar in kunststof, met metalen clip of in de mix and match. De hardcolour uitvoering is leverbaar in geheel kunststof, tevens met metalen clip en uit de beschikbare kleuren in deze lijn kunt u ook de mix and match onderdelen kiezen. Nadat u uw keuze voor een model of uitvoering heeft gemaakt kunt u online de bestelling plaatsen. We bieden u de mogelijkheid om een logo of druktekst direct mee te sturen. Na ontvangst van uw bestellling maakt onze grafische afdeling de drukproef. We overleggen vooraf even met u over de gewenste drukgrootte of drukpositie. Deniro balpennen hebben ruime drukmogelijkheden, u heeft de keuze uit 5 drukpostities. Elke drukpositie kan met max. 4 kleuren bedrukt worden. U kunt voordat u een bedrukte bestelling plaatst een gratis sample aanvragen van uw favorieten Deniro balpen

Deniro balpennen bedrukken - een overzicht van de voordelen

De Deniro balpen is een Toppoint design balpen. Dit betekent dat de pen zelf door Toppoint is ontworpen en dat de productie plaatsvindt in Duitsland. Deniro pennen worden van hoogwaardig kunststof gemaakt. Alle onderdelen voor de mix and match liggen op voorraad in de fabriek. Deniro pennen zijn te bedrukken v.a. 300 stuks. Een overzicht van alle voordelen:

► stijlvolle balpen met licht gebogen, sterke clip
► leverbaar v.a. slechts 300 stuks
► keuze uit 6 uitvoeringen, waaronder frosty en hardcolour
► mix and match optie voor 4 onderdelen van de pen
► de combi biedt een keuze uit vier kleuren vullingen
► ruime drukmogelijkheden op de houder
► clipbedrukking mogelijk met max. 4 drukkleuren
► uitbreiding mogelijk met hoogglans metalen tip

U ziet het, een Deniro biedt waar voor zijn geld. De eerste keuze voor u is om het model te kiezen. Daarna kunt u overwegen een standaard kleuruitvoering te kiezen of te gaan voor combi balpen waarbij u vier onderdelen van de pen matcht. Deniro pennen bedrukken wij met professionele drukmachines op een groot drukformaat. In één drukgang kan logo en tekst worden geplaatst in één kleur. Wilt u afwijkende aantallen Deniro pennen laten bedrukken? Bij iedere uitvoering vindt u een offerte aanvraag button.

Deniro balpennen met logo - alle drukmogelijkheden

Een van de redenen waarom de Deniro balpen al jaren in onze collectie zit zijn de drukmogelijkheden. Deniro pennen worden bijna geheel rondom bedrukt met uw logo of tekst. Een opdruk is mogelijk met max. 4 drukkleuren. Er zijn 5 posities voorhanden

► links van de clip
► rechts van de clip
► tegenover de clip (achterzijde)
► vóór de clip
► op de clip

Op de houder bevindt zich het grootste drukoppervlakte Deniro pennen zijn daarom geschikt voor langwerpige én hoge logo's. U kunt Deniro balpennen met logo direct online bestellen. Onze prijzen zijn uiterst scherp en budgetvriendelijk. We maken gebruik van staffelkortingen. Bij een bestelling van hogere aantallen wordt de prijs steeds aantrekkelijker. Stuur meteen uw logo in, we maken voor u ter beoordeling graag een gratis drukproef. Deniro pennen worden standaard geleverd in een levertermijn van circa 10 werkdagen na akkoord op de drukproef.

Deniro pennen met opdruk in de snelle levering

In de standaard levering bestelt u Deniro pennen met opdruk in circa 10 werkdagen. Alle uitvoeringen, met uitzondering van de combi modellen, zijn ook in circa 5 werkdagen te leveren. De opdruk plaatsen wij dan met tampondruk op een max. drukhoogte van circa 7 mm. Een opdruk kan dan links en/of rechts van de clip of op de clip. Bij een aanvraag voor een snelle levering vragen wij u om de gewenste leverdatum. U ontvangt van ons supersnel de drukproef. Na akkoord plannen wij de order zo in dat u de pennen op tijd ontvangt. Eventueel maken we gebruik van een expresse levering. Deniro pennen met opdruk in de snelle levering kunt u bestellen v.a. 300 stuks met een max. afname van 3500 stuks. Vraag direct een offerte aan of mail ons uw gegevens voor de opdruk.

Bedrukte Deniro pennen - gratis sample vooraf

Bedrukte Deniro balpennen hoeft u niet met uw ogen dicht te bestellen. Liever eerst de pen even voelen? Er even mee schrijven en de kleur controleren? Bij ieder model vindt u een sample aanvraag button. Wij sturen max. 5 samples geheel gratis toe. Na beoordeling en goedkeuring van een Deniro balpen plaatst u een bedrukte order direct online of u antwoordt op de mail. Bestellen is mogelijk v.a. 300 stuks. Profiteer van aantrekkelijke kortingen bij hogere afnames. Bij iedere bedrukte order ontvangt u altijd een drukproef ter goedkeuring. Probeer de pen en ervaar de kwaliteit van bedrukte Toppoint design balpennen. Al uw vragen over bedrukte Deniro pennen kunt u aan ons stellen via de mail, chat of per telefoon. We helpen u graag.