Cube balpennen

Categorieën
Prijs

t/m

Kleur

Bent u nieuwsgierig of bedrukte Cube balpennen binnen uw bedrijf te gebruiken zijn als promotie balpen? We willen u graag overtuigen. De Cube balpen is namelijk een opvallende Toppoint design balpen met een brede boogclip. De pen heeft een vierkante behuizing waardoor de pen niet van tafel rolt. Het schrijfplezier is optimaal, want bedrukte Cube balpennen worden geleverd met een goede kwaliteit jumbo vulling. Leverbaar in transparante of hardcolour uitvoering. U kunt Cubel balpennen bedrukken v.a. 300 stuks. Tevens profiteert u bij ons van hoge kortingen bij hogere aantallen. De balpen is tevens beschikbaar in de mix and match. Ook deze uitvoering kunt u v.a. slechts 300 stuks laten bedrukken. En last but not least, kies zonder toeslag de pen met blauwe, zwarte, groene of rode vulling. Interesse in Cube balpennen bedrukken? Vraag dan via onze site een gratis sample aan.

Cube balpennen bedrukken - Alle info op een rijtje

De Cube balpen is een Toppoint design pen. De pen is door Toppoint zelf ontwikkeld en ontworpen. Hierdoor geniet u van een aantal voordelen mocht u Cube balpennen willen bedrukken:

► in diverse uitvoeringen leverbaar
► in kunststof, transparant of in mix and match (combi)
► v.a. slechts 300 stuks
► voorzien van jumbo vulling voor 4500 meter schrijfplezier
► keuze uit blauwe, rode, groene of zwarte vulling
► ruime drukmogelijkheden
► vierkant model, rolt niet van tafel

Onze website maakt gebruik van staffelprijzen. U kunt voordelig Cube pennen laten bedrukken wanneer u grotere aantallen afneemt. De kortingen kunnen hoog oplopen. De levertijd van Cube balpennen is circa 10 werkdagen. Bestel dus tijdig deze pennen. Daarnaast biedt onze website de mogelijkheid tot het aanvragen van een gratis sample. U kunt hiervoor eenvoudig de sample aanvraag button gebruiken.

Bedrukte Cube balpennen online bestellen

U kunt de hele bestelling van bedrukte Cube balpennen vanuit uw "luie" stoel regelen. Van sample/offerte aanvraag tot aan de uiteindelijke levering. Kies uw model, kleur, aantal en druktechniek, in het volgende scherm vult u uw bedrijfsgegevens in. Een logo of tekst kunt u meteen bijsluiten. Na ontvangst van de bestelling gaan wij voor u aan de slag. Onze grafische afdeling maakt de drukproef die u vervolgens via de mail ontvangt. Zo krijgt u een visueel beeld van uw eigen Cube balpennen. Na akkoord op de drukproef gaan de pennen in productie. U kunt tevens de kleur van de schrijfvulling kiezen. Heeft u vragen over de zeer ruime druktechnieken en weet u niet zeker welke druktechniek voor uw logo het beste uitpakt? U kunt voordat u bedrukte Cube pennen online bestelt alle vragen aan ons stellen via chat, mail of per telefoon. Een drukproef is vrijblijvend en een bestelling is pas definitief na akkoord op de drukproef. U kunt in circa 10 werkdagen bedrukte Cube pennen ontvangen.

Cube pennen met logo in full colour op de clip

Functionaliteit is het beste cadeau om als promotieartikel te geven. Maar u wilt ook een leuke uitstraling. Dat is mogelijk met de full colour druktechniek. Deze druktechniek drukt alle kleuren in één keer op het oppervlakte. U betaalt dus ook maar 1 keer de instelkosten. We kunnen Cube balpennen met logo in full colour op de clip drukken. Ook voor deze druktechniek geldt een minimale afname van 300 stuks. De levertijd bedraagt circa 8 tot 10 werkdagen. Op aanvraag is een snelle levering mogelijk. Geïnteresseerd in Cube pennen met full colour logo? Stuur ons uw ontwerp of logo en we maken voor u een vrijblijvende drukproef. Beschikbaar voor alle uitvoeringen. 

Cube balpennen bedrukt bestellen in een snelle levering

De standaard levertijden voor deze pennen bedraagt circa 10 werkdagen na akkoord op de drukproef. Kiest u voor tampondruk dan is het mogelijk om Cube pennen bedrukte te leveren in circa 5 werkdagen. Voor zeefdruk op een groot drukformaat is dit niet mogelijk. De minimale afname bij tampondruk is 300 stuks. U kunt zowel de houder als de clip met tampondruk laten bedrukken. De snelle levering is er voor alle standaard uitvoeringen en is niet geldig voor de combi uitvoering. Geef ons uw leverdatum door en wij zullen u laten weten of een snelle bedrukte levering mogelijk is. Eventueel kunnen we nog gebruik maken van een expresse zending met levering de volgende werkdag, vóór 12 uur. Bekijk in deze categorie alle mogelijkheden qua uitvoering, kleur en druk. U kunt ons op alle werkdagen bereiken tot half 6 's avonds.