Covaal balpennen

CategorieënPrijs

t/m

Kleur

De Covaal balpen is de meest eigenzinnige balpen uit de Toppoint design collectie. U kunt Covaal balpennen bedrukken v.a. 300 stuks. Deze pen is uitgevoerd met een kunststof boogclip en heeft een ronde aanhechting aan de top, waardoor de drukker zichtbaar is. Covaal pennen worden van de beste materialen gemaakt, de productie vindt plaats in Duitsland. Een bedrukte Covaal pen is een pen met karakter en vervult al uw wensen met betrekking tot een goede promotiebalpen. Met een bedrukte Covaal balpen kiest u voor ruime kleurmogelijkheden en uitzonderlijke modelmogelijkheden. De pen is beschikbaar in de mix and match. De Covaal balpennen kunnen ook geleverd worden met een zachte grip. Alle Covaal modellen zijn te bedrukken met logo of tekst op een ruim drukformaat. U heeft de keuze uit meerdere posities. Vraag een gratis sample aan van uw favoriete model.

Covaal balpennen bedrukken - de voordelen

Breng uw eigen logo en bedrijfsgegevens onder de aandacht bij klanten en relaties en laat Covaal pennen bedrukken. De Covaal pen is maar liefst leverbaar in 6 verschillende uitvoeringen. Deze pen wordt geproduceerd in Duitsland en wordt gemaakt van de allerbeste materialen. Hieronder geven we u een overzicht van alle voordelen van de Covaal balpen:

► opvallende design balpen met boogclip en ronde cliphechting
► lage minimale bestelhoeveelheid van 300 stuks
► profiteer van hoge kortingen bij een grotere afname
► leverbaar in 6 verschillende versies
► ruime drukmogelijkheden op houder
► clipbedrukking mogelijk
► doming druk mogelijk
► bij de combi modellen keuze uit zwarte, blauwe, rode of groene vulling.

U ziet het, de Covaal biedt u heel veel voordelen. U kunt Covaal balpennen tegen de scherpste online prijs laten bedrukken bij PrimaPennen. Een logo kan in max. 4 kleuren gedrukt worden. De levertijd bedraagt circa 10 werkdagen na akkoord op de drukproef. We bieden u tevens de mogelijkheid om een gratis sample aan te vragen.

Bedrukte Covaal pennen - de drukmogelijkheden

Een bedrukte Covaal pen is een ideale reclame drager. De pen heeft namelijk opvallend veel drukmogelijkheden:

► 4 ruime drukposities op de houder
► clipbedrukking
► domingdruk t/m 4 drukkleuren
► domingdruk in full colour

Kiest u voor domingdruk dan kan uw pen al in 6 werkdagen worden geleverd. De overige druktechnieken hebben een levertijd van circa 10 werkdagen. Bedrijven kiezen vaak voor logo-bedrukking op de houder en een websitevermelding op de clip. De goedkoopste bedrukte Cosmo balpennen zijn de Cosma hardcolor en transparante pennen. De pen is tevens verkrijgbaar in de mix and match, waarbij u voor alle onderdelen van de pen een kleur kunt kiezen uit het standaard kleurenpalet. De combi is er in twee uitvoeringen, de combi grip en de gewone combi. Bedrukte Covaal pennen bestelt u voordelig bij ons. U ontvangt altijd een digitale drukproef voordat we gaan drukken.

Covaal balpennen met logo online bestellen

Online een bestelling plaatsen is de gemakkelijkste manier om Covaal balpennen met logo te ontvangen. U vindt bij iedere Covaal pen een sample aanvraag, offerte aanvraag en bestelbutton. Maak direct gebruik van de bestelbutton als u een bestelling wilt plaatsen. U kiest het model, de kleur, het aantal en de druktechniek. We geven u meteen de prijs bij de aangegeven aantal. U betaalt bij ons geen verzendkosten. U ontvangt in uw mailbox meteen een orderbevestiging. Stuur uw logo of drukbestand meteen mee met de bestelling. We maken dan meteen voor u een digitale drukproef. Online Covaal pennen bestellen is mogelijk v.a. 300 stuks. Wilt u de pen zelf samen stellen kies dan voor de combi uitvoering. Alle modellen worden in circa 10 werkdagen bij u afgeleverd. Mix transparante en hardcolour kleuren, kies voor een (gekleurde) grip en pas het ontwerp geheel aan naar uw eigen wensen. Online bestellen betekent profiteren van de allerscherpste internetprijzen. Heeft u vragen over Covaal pennen met eigen logo? Stel ze gemakkelijk via de mail, chat of per telefoon.

Covaal pennen met opdruk - doming mogelijkheden

Een bijzondere druktechniek voor Covaal pennen is de doming variant. We bieden voor de Covaal twee soorten doming aan, in full colour of per kleur. Covaal pennen met een doming opdruk geeft een uniek uiterlijk aan de pen. Over de opdruk komt een transparant harslaagje, waardoor uw opdruk een 3D-uitstraling krijgt. Het voordeel van doming is dat de opdruk ook nog eens beschermd wordt door dit laagje. De levertijd is ook nog eens een stuk sneller, namelijk circa 6 werkdagen na akkoord op de drukproef. Doming is geen bekende druktechniek maar geeft wel een opvallende meerwaarde aan het uiterlijk van de pen. Wilt u weten hoe wij uw logo in een doming druk kunnen verwerken? Voor alle Covaal pennen met eigen opdruk kunt u uw vragen direct stellen via het contactformulier of de snelle offerte button. Middels de aanvraag voor een digitale drukproef tonen wij uw logo opdruk op een Covaal pen naar keuze.

Covaal pennen bedrukt in de snelle levering

Covaal pennen worden bedrukt geleverd in een standaard levertermijn van circa 10 werkdagen. De levertijd gaat in na akkoord op de drukproef. Soms heeft u voor een onverwachte evenement eerder pennen nodig. Kies dan voor de Covaal balpen bedrukt in de snelle levering. De snelle levering zorgt voor een bezorging van Covaal pennen in 5 werkdagen. De werkdagen gaan in v.a. het moment van aanvraag en niet het moment vanaf het akkoord op de drukproef. U dient zich wel aan een aantal voorwaarden te houden:

► mogelijk bij een minmale afname van 300 stuks en een maximale afname van 3500 stuks
► geldig voor tampondruk op houder en/of clip
► bedrukt mogelijk met max. 4 drukkleuren op een drukhoogte van circa 7 mm
► een spoedorder kan niet geannulleerd worden
► er geldt een meer prijs voor deze service

Geef ons uw uiterste leverdatum door, zodat wij tijdig de pennen kunnen drukken en versturen. Bedrukt ontvangt u de pennen dus in 5 werkdagen. Heeft u vragen of wilt u meteen een drukproef ontvangen? Mail of bel ons. We helpen u graag.