Cosmo boogclip balpennen

Prijs

t/m

Kleur


Er is bijna geen pen zo populair als de Toppoint Cosmo boogclip balpen. Het is daarom ook geen wonder dat vele bedrijven een Cosmo boogclip pen laten bedrukken. De Cosmo balpen is een model dat door Toppoint zelf is ontwikkeld. De pen wordt in Duitsland geproduceerd van de allerbeste materialen. De balpen is maar liefst in acht modellen leverbaar. Alle modellen zijn te bestellen v.a. 300 stuks. De drukformaten kunnen per model verschillen, maar blijven voor alle modellen behoorlijk ruim. De goedkoopste Cosmo pennen om te bedrukken zijn de hardcolour en transparante uitvoeringen. Cosmo pennen zijn ook leverbaar met grip en in stylus uitvoering. Om alle modellen compleet te maken: u kunt ook kiezen voor de combi uitvoeringen. Kies voor 3 of 4 onderdelen van de pen de kleur uit het beschikbare standaard kleurenpalet. Cosmo balpennen kunt u op 1 of meerdere posities laten bedrukken met max. 4 drukkleuren. De standaard levertijd bedraagt circa 10 werkdagen. En uiteraard kan een snellere levering in overleg.

Cosmo pennen bedrukken - de voordelen

De Cosmo balpen heeft een royale boogclip. De clip is te bedrukken met max. 4 drukkleuren. Daarnaast is er keuze uit een rubberen grip en diverse opppervlakte materialen. De Cosmo balpen heeft een geribbeld drukkertje, wat de pen een extra leuke uitstraling geeft. Menig bedrijf laat Cosmo balpennen bedrukken om de volgende redenen:

► de vrije keuze uit verschillende modellen
► de keuze uit een volledig mix and match model
► de lage startafname van 300 stuks
► de ruime drukmogelijkheden op houder en clip
► de keuze voor blauwe, zwarte, rode of groene schrijfvulling
► de hoge kwaliteit van de pen
► de stoere uitstraling van de pen

De Cosmo in de mix and match laten bedrukken betekent een keuze voor max. 5 onderdelen van de pen. Deze eigen kleurcombinatie is zelfs mogelijk met een 360 graden druk. Vraag een gratis sample aan van uw model naar keuze.

Cosmo pennen met logo online bestellen

Tegenwoordig kunnen we alle bestellingen online verwerken. Zo ook bij PrimaPennen. U regelt namelijk alles gewoon thuis of op het werk. U kunt eerst een sample aanvragen en dan een Cosmo pen met logo online bestellen. Onze bestelprocedure werkt zeer eenvoudig. U kiest uw model, de kleur, het aantal en de gewenste druktechniek. Een kleurcombinatie kunt u bij opmerkingen plaatsen. In het tweede scherm vult u uw bedrijfsgegevens in. Voor dat wij Cosmo balpennen met uw logo gaan bedrukken ontvangt u een digitale drukproef. Na akkoord plannen we de bestelling in voor de druk. Voor afwijkende aantallen kunt u altijd nog even een offerte op maat aanvragen door gebruik te maken van de offerte button. Cosmo balpennen kunt u bestellen v.a. 300 stuks en worden in de standaard levertijd geleverd in circa 10 werkdagen.

Bedrukte Cosmo pennen - de druktechnieken

De populariteit voor deze pen wordt mede vergroot door de ruime drukmogelijkheden. Bedrukte Cosmo balpennen zullen uw logo daarom goed en opvallend of juist subtiel in beeld brengen. UIteraard maken we gebruik van de meest moderne druktechnieken. Hieronder treft u een overzicht van de mogelijke drukposities en druktechnieken:

► tampondruk max. 4 kleuren op de clip
► groot zeefdrukformaat links van de clip
► groot zeefdrukformaat rechts van de clip
► groot zeefdrukformaat direct voor de clip
► groot zeefdrukformaat tegenover de clip
► beperkt full colour druk links en/of rechts van de clip

Voordat u bedrukte Cosmo pennen bestelt kunt u een sample of offerte aanvragen. We geven u ook graag een overzicht van alle kleurmogelijkheden in de mix and match, dit zijn de Cosmo combi uitvoeringen. De grip is in twee modellen leverbaar, de geribbelden of genopte versie. U ziet het, er is ruime keuze om de perfecte promotiebalpen te bestellen.

Cosmo pennen bedrukt in de snelle levering

De standaard levertijd voor Cosmo balpennen bedrukt met eigen logo is circa 10 werkdagen. Heeft u pennen ruim eerder in huis nodig? Maak dan gebruik van onze spoedservice. De levertijd kan dan verkort worden tot 5 werkdagen. Cosmo pennen bedrukt in de snelle levering is mogelijk v.a. 300 stuks tot max. 3500 stuks en geldt alleen voor de standaard uitvoeringen met blauwe vulling. De druktechniek voor clip en houder is tampondruk. De opdruk op de houder is daarmee geschikt voor 2 regels tekst of langwerpige logo's. Geef uw leverdatum door, zodat wij kunnen zorgen voor tijdig bedrukte Cosmo pennen. 

Cosmo pennen met opdruk - gratis sample aanvraag

Onze website biedt voor alle pennen beneden de 3 euro een gratis sample aanvraag. De Cosmo pen met opdruk is in zovele uitvoeringen verkrijgbaar dat u misschien online moelijk een keuze kunt maken. U kunt een aantal samples van uw favoriete modellen direct via het product aanvragen. Bij alle Cosmo balpennen vindt u een gratis sample aanvraag button. Geef ook meteen uw gewenste kleuruitvoering door. Cosmo pennen met opdruk zijn beschikbaar v.a. 300 stuks en worden geleverd in circa 10 werkdagen bij een reguliere levering. Gratis samples worden vaak nog dezelfde werkdag verstuurd, waarna u deze binnen 2 werkdagen ontvangt.