Coffee Pen Italia 30% koffie dik 70% Ocean bound kunststof
 • Coffee Pen Italia
 • Coffee Pen Italia
 • Coffee Pen Italia

Coffee Pen Italia bedrukken

Vanaf € 0,43
 • op voorzijde houder (40 x 6)
  • Onbedrukt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  op achterzijde houder (40 x 6)
  • Onbedrukt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selecteer uw keuzes voor de prijsopgave.
Bestellen 
Vrijblijvende offerte
Gratis sample aanvragen

Beschrijving

De Coffee Pen Italia is een innovatieve en milieuvriendelijke balpen die gedeeltelijk is vervaardigd uit gerecyclede koffiedik. De overige kunststof materialen zijn afkomstig van Ocean Bound plastic. Deze pen combineert duurzaamheid met elegant design en functionaliteit, waardoor het een ideale keuze is voor promotionele doeleinden. De pen ruikt zelfs naar koffie! Met de aankoop van deze pen steunt u de internationale organisatie Plastic Bank. Voorzien van blauwe vulling.

Kenmerken en Specificaties
Materiaal: Gemaakt van gerecycled Ocean Bound plastic (70%) en gerecyclede koffiedik (30%), wat bijdraagt aan het verminderen van afval en het promoten van milieuvriendelijkheid. Ocean Bound plastic is afkomstig van stranden, ondiepe gedeelten van oceanen, uit rivieren, rivieroevers en vuilstortplaatsen.
Stijlvol Ontwerp: Het ontwerp met natuurlijke texturen en kleuren afkomstig van koffiedik geeft de pen een unieke en aantrekkelijke uitstraling.
Inkt: Blauwe vlekvrije inkt die soepel schrijft en zorgt voor een uitstekende schrijfervaring.
Lichtgewicht: Door het gebruik van gerecyclede materialen is de pen licht en gemakkelijk mee te nemen. Gewicht circa 8 gram, ook ideaal voor brievenbuspromotie.
Duurzaam: De pen is duurzaam en milieuvriendelijk, gemaakt van gerecyclede materialen.
Milieuvriendelijk: De pen helpt bij het verminderen van de ecologische voetafdruk door het gebruik van afvalmaterialen. Voorzien van Social Plastic label.

UItstekend geschikt als voordelige reclamebalpen. De Coffee pen Italia kan bedrukt worden met bedrijfslogo, slogans of contactinformatie. Ideaal voor bedrijven en instellingen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.

U kunt geheel vrijblijvend een drukvoorstel aanvragen.

Prijsinformatie

Indien de staffels niet aanwezig zijn moet u eerst een optie hierboven selecteren ×

Specificaties

Naam Coffee Pen Italia
Levertijd Onbedrukt in circa 2 werkdagen, bedrukt in circa 5 werkdagen na goedkeuring proef.
Merk
Diameter 1 cm
Schrijfkleur Blauw
Omschrijving <p> De Coffee Pen Italia is een innovatieve en milieuvriendelijke balpen die gedeeltelijk is vervaardigd uit gerecyclede koffiedik. De overige kunststof materialen zijn afkomstig van Ocean Bound plastic. Deze pen combineert duurzaamheid met elegant design en functionaliteit, waardoor het een ideale keuze is voor promotionele doeleinden. De pen ruikt zelfs naar koffie! Met de aankoop van deze pen steunt u de internationale organisatie Plastic Bank. Voorzien van blauwe vulling.</p> <p> Kenmerken en Specificaties<br /> <strong>Materiaal:</strong> Gemaakt van gerecycled Ocean Bound plastic (70%) en gerecyclede koffiedik (30%), wat bijdraagt aan het verminderen van afval en het promoten van milieuvriendelijkheid. Ocean Bound plastic is afkomstig van stranden, ondiepe gedeelten van oceanen, uit rivieren, rivieroevers en vuilstortplaatsen.<br /> <strong>Stijlvol Ontwerp:</strong> Het ontwerp met natuurlijke texturen en kleuren afkomstig van koffiedik geeft de pen een unieke en aantrekkelijke uitstraling.<br /> <strong>Inkt:</strong> Blauwe vlekvrije inkt die soepel schrijft en zorgt voor een uitstekende schrijfervaring.<br /> <strong>Lichtgewicht:</strong> Door het gebruik van gerecyclede materialen is de pen licht en gemakkelijk mee te nemen. Gewicht circa 8 gram, ook ideaal voor brievenbuspromotie.<br /> <strong>Duurzaam: </strong>De pen is duurzaam en milieuvriendelijk, gemaakt van gerecyclede materialen.<br /> <strong>Milieuvriendelijk: </strong>De pen helpt bij het verminderen van de ecologische voetafdruk door het gebruik van afvalmaterialen. Voorzien van Social Plastic label.</p> <p> UItstekend geschikt als voordelige reclamebalpen. De Coffee pen Italia kan bedrukt worden met bedrijfslogo, slogans of contactinformatie. Ideaal voor bedrijven en instellingen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.</p> <p> U kunt geheel vrijblijvend een drukvoorstel aanvragen.</p>
Land van oorspong Italië
Toelichting Blauwschrijvende balpen, gemaakt van Ocean Bound Plastic en koffiedik.
Materiaal koffiedik
Kleur bruin

Gerelateerde producten