Clic Stic pennen

Op zoek naar een pen in de juiste bedrijfskleuren? Ontdek dan de mogelijkheden voor het bedrukken van Bic Clic Stic pennen als nieuwe bedrijfspen. De Clic Stic is een moderne drukbalpen met keuze uit duizend kleurcombinaties. Een balpen waar je op kunt vertrouwen, want wie kent niet de pennen van Bic. Beroemd om de fijnschrijvende vullingen. Kies uit een aantal varianten zoals Digital, Styls of Softfeel. En of het niet genoeg is, er is ook een gerecyclede versie. Bestellen en bedrukken kan vanaf 500 stuks. Je favoriete pen zoals jij het wilt en die je vervolgens weg kunt geven op beurs of als cadeau aan relaties. Een prachtige en voordelige manier om je logo of bedrijf onder de aandacht te brengen.

Jouw eigen variant BIC Clic Stic pennen

Wil jij nieuwe pennen bestellen voor op kantoor of voor een beurs, dan kun je bij Bic Clic Stic pennen bestellen in allerlei varianten. Kies stijlvol zwart of lichtgrijs of een van de andere kleurmogelijkheden. Naar wens kun je alle beschikbare kleuren en oppervlakteuitvoeringen combineren tot een unieke balpen. Jouw bedrijfsnaam of boodschap kun je laten bedrukken zoals jij het wenst. Heb je meer ruimte nodig dan de standaard drukformaten, dan kun je terecht bij de Bic Clic Stic digitale uitvoering. Er is van alles mogelijk:

✔ Clic Stic hardcolor
✔ CLic Stic Clear en Frosted
✔ Clic Stic Recycled
✔ Clic Stic Softfeel
✔ Clic Stic Stylus
✔ Clic Stic Mini 
✔ Clic Stic Digital

Je ziet door keuze in verschillende varianten hoe populair deze pen is. Bestellen kan met blauwe, rode of zwarte inkt. Beter in beeld door Clic Stic pennen bedrukken kan haast niet. Of je nu de Stylus met zachte touchtip bestelt of de Digital met fotobewerking. Word je zelf altijd een beetje kriegel van clips die afbreken, dan heb je met dit model helemaal de hoofdprijs in handen. Dit model is uitgerust met een "break resistant" clip.

Clic Stic pennen bedrukken met logo, tekst of foto

De uitstraling van jouw pen wordt in hoge mate bepaald door de manier waarop je Clic Stic pennen laat bedrukken. Onze druktechnieken staan je bij, zodat jij op je scherpst indruk maakt op klanten, relaties of bezoekers. Op een groot drukformaat kun je gebruik maken van zeefdruk, maximaal 4 drukkleuren. We hanteren superscherpe drukprijzen. Clipbedrukking en Digitaal druk is ook mogelijk, zodat je optimaal profiteert van alle ruimte die deze pen je biedt. Of je nu foto's, graphics of andere elementen plaatst. Deze Made in Spain pennen laat je al bedrukken vanaf 500 stuks. De frosted uitvoeringen zijn in mooie heldere kleuren leverbaar. De stylus in de meest voorkomende kleuren. Je kunt altijd spelen met je drukkleur, we drukken in iedere standaard PMS-kleur.

Staffelkortingen

Er zijn altijd wel redenen pennen te bedrukken. Je kweekt er een stukje goodwill mee. Zo kun je een pen meesluiten in de factuur of een mailing voorzien van je promotiepen. Je kunt eindeloos variëren. Je bestelt het aantal dat je nodig hebt eenvoudig online. Kies je voor de mix and match optie, dan kun je de gewenste deelkleuren aangeven in de omschrijving. Profiteer van onze staffelkortingen, zo wordt je toekomstige promotiepen nog voordeliger. Ben je nog niet helemaal overtuigd, dan kun je terecht voor gratis samples. Een offerte is ook zo geregeld. Heb je hulp nodig bij de opmaak? Onze grafische afdeling staat voor je klaar. Ze staan je bij met gratis proeven, voor als je het even niet meer zeker weet. De drukproef toont hoe wij de pennen kunnen bedrukken. Met al jouw vragen kun je terecht bij onze Bic-specialist.