Charles Dickens pennen bedrukken

Pennen van het merk Charles Dickens zijn luxe en stijlvol. Charles Dickens pennen graveren en bedrukken? U zult alom lof oogsten. Voor de kritische en kieskeurige gever zijn pennen van Charles Dickens het ultieme relatiegeschenk bij uitstek. Een pen is machtiger dan het zwaard. Pennen en pennensets van Charles Dickens, een machtig pennenmerk, zijn adembenemend mooi met oog voor detail, afwerking en schrijfcomfort. Verpakt in een luxe geschenkdoos laat u uw klant merken dat u met zorg en een scherpziende blik een passend geschenk heeft uitgekozen.

Klik hier voor het assortiment Charles Dickens pennen

Pennen en pennensets van Charles Dickens bedrukken of graveren

Het is niet voor niets dat dit merk naar Charles Dickens is vernoemd. Met de stijl, de uitstraling en de kwaliteit raakt men de essentie van Charles Dickens. Naar keuze kunt u deze kwaliteitspennen en pennensets bedrukken of graveren. Dit is een persoonlijke keuze. Een gravure geeft een luxe uitstraling, een bedrukking kan, mits subtiel aangebracht, hetzelfde effect creëren. Wij helpen u graag met de keuze voor de bedrukkingstechniek. Vooraf ontvangt u van uw Charles Dickens pen een digitale drukproef. Op de drukproef ziet u een afbeelding van de pen met de juiste bedrukking, in de juiste drukkleur(en), op de gewenste positie. Bij een gravure op de Charles Dickens set komt de onderliggend kleur te voorschijn, doorgaans is dit grijs/zilverkleurig.

Ik wil graag een Charles Dickens pennen(set) beoordelen

Overtuig u van de kwaliteit en de impact van dit pennenmerk. De beste materialen, bewerkingen en vullingen worden voor uw Charles Dickens pennen gebruikt. Zware metalen uitvoeringen met oog voor elk detail. Een pen van Charles Dickens straalt deugdelijkheid uit. Vraag daarom een gratis sample op zicht aan. Beoordeel dit unieke merk, ervaar de karakteristieke eigenschappen van de pen. 

Hieronder vindt u alvast een aantal speciaal geselecteerde Charles Dickens pennen en pennensets.

Charles Dickens pennenset

Charles Dickens pennensetCharles Dickens pennenset

Bent u overtuigd? Vul onderstaand contactformulier dan in. Deze kunt u gebruiken voor het aanvragen van een van bovenstaande samples of offerte. Een overzicht van alle Charles Dickens pennen vindt u bovenaan (assortiment). Ook alle andere vragen kunt u gerust aan ons stellen.

Andere klanten zochten ook op Mauro Conti pennen bedrukken, Ferraghini pennen bedrukken en Mark Twain pennen bedrukken

Stuur ons een bericht