Alle Bic artikelen

Prijs

t/m

KleurOp zoek naar relatiegeschenken van Bic? Dan heeft Bic Graphic voor jou de perfecte keuze. Bic staat bekend om het subliem bedrukken van pennen, aanstekers, notitieblaadjes en kleurpotloden. Iedereen heeft wel eens met een Bic balpen geschreven, grote kans dat dit de bekende Bic M10 of Media Clic balpen is geweest. Bij ons kun je terecht voor de hele, gevarieerde collectie. In een handomdraai kun je logo, tekst of iets anders laten bedrukken. Relatiegeschenken die altijd van pas komen, bij een beurs, evenement of voor gebruik binnen je bedrijf door je medewerkers. Bic biedt een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Je krijgt dus veel waar voor je geld. Ga voor een traditioneel bedrukte pen en combineer het met zelfklevende memo's. Ook de aanstekers van Bic zijn top! En ben je op zoek naar duurzame relatiegeschenken, dan kun je bij de Ecolutions lijn je slag slaan.

Bic promotieartikelen bestellen

Samen met Bic kun je de mooiste promotieartikelen bedrukken. We bieden je het hele assortiment tegen scherpe prijzen. Jouw logo of bedrijfsgegevens op en top promoten, er valt nogal wat te kiezen:

✔ Bic balpennen
✔ Bic potloden
✔ Bic markers
✔ Bic kleurpotloden
✔ Bic aanstekers
✔ Bic zelfklevende notitieboekjes

Ook kun je gepersonaliseerde notitieboeken bestellen. Van alle Bic promotieartikelen mag je een opvallend design verwachten. Zodat jij tussen alle relatiegeschenken van anderen opvalt met jouw product. Het oog valt meteen op jouw perfect geplaatste gegevens, maar ook op het merkteken van Bic. Zo versterk je jouw eigen merk met een ander bekend merk. Je zult er veel waardering mee oogsten. De zelfklevende notitieboekjes kun je bestellen in verschillende formaten en uitvoeringen. Gemaakt van FSC gecertificeerd papier en 100% recyclebaar.

Bic relatiegeschenken bedrukken

Welk relatiegeschenk van Bic je ook laat bedrukken, we hebben voor jouw ontwerp de meest passende drukoplossingen. Zodat jij langdurig, blijvend en opvallend in beeld blijft. Het succes van relatiegeschenken valt of staat met een bedrukking. Daarom kun je bij Bic terecht voor sublieme druktechnieken. Wij zorgen ervoor dat alles naar je zin is. Bic pennen kun je laten bedrukken met logo, tekst of ander ontwerp tot aan full colour. Hierdoor kun je ook foto's plaatsen. Ditzelfde geldt voor de aanstekers. Aanstekers zijn in allerlei formaten beschikbaar. Des te groter de aansteker, des te groter de drukmogelijkheden. Op de zelfklevende memo's kun je van alles kwijt, deze worden full colour bedrukt. Ontdek ook de volledig rondom te bedrukken artikelen, zoals pennen en potloden. Met deze bewerkingstechniek maak je bijna een geheel custommade relatiegeschenk. Sommige artikelen kun je mix-and-matchen. Je hebt dan de keuze uit meer dan 1000 kleurcombinaties. Ideaal wanneer je jouw bedrijfskleuren terug wilt zien in het product. Bestellen kan in allerlei aantallen. Onze webshop toont de minimale afname. Heb je vragen over het bedrukken of wil je graag zelf ervaren hoe we de promotieartikelen bedrukken? Vraag dan een gratis drukproef aan, onze grafische afdeling regelt het graag voor je.

Snelle leveringsopties en mogelijkheid tot sampleaanvraag

Bic relatiegeschenken duur? Dat is zeker niet het geval. Je zet je bedrijf op de kaart met een budget die jou past. De startaantallen beginnen laag, zodat ieder bedrijf iets kan bestellen. Je kunt je investering dus lekker laag houden en kijken wat het voor je doet. Besparen op je aankoop is ook mogelijk. Onze website maakt gebruik van hoog oplopende kortingen. Bestel je meer, dan gaat de korting direct voor je werken. Wil je geen gedoe achteraf, bestel dan eerst een sample. We sturen je deze geheel vrijblijvend toe. Profiteer van alle leuke en bruikbare relatiegeschenken die Bic in de collectie heeft. We regelen de bestelling voor pennen, potloden, aanstekers of zelfklevende memo's goed voor je. En als het moet met de snelle levering. Zo ontvang je bijvoorbeeld bedrukte Bic Media Clic pennen al in 5 werkdagen na akkoord drukproef. Bekijk snel of er iets voor je tussen zit. Heb je vragen, dan kun je terecht bij onze Bic-specialist.