Bic Pennen met logo opdruk

Wilt u Bic Pennen kopen en deze laten voorzien met een opdruk van uw logo, bedrijfsgegevens, tekst of naam? Met bedrijfspennen van Bic straalt u betrouwbaarheid en degelijkheid uit. Verras uw nieuwe en bestaande klanten met een kwaliteitspen van dit merk. Op een voordelige manier kunt u uw waardering tonen en de ontvanger zal uw Bic pen erg op prijs stellen! Met een zorgvuldig gekozen promotioneel cadeau vergroot u uw naamsbekendheid en wordt uw naam langer onthouden!

Assortiment

Het aanbod in Bic pennen met logo bedrukking

Kies een van de vele designs van Bic. De populairste pennen zijn de Media Clic balpen en de Clic Stic balpen. U kunt uw huisstijlkleuren verwerken in de pen, de kleur van elk onderdeel kunt u zelf kiezen uit de vele standaardkleuren. Uiteraard bedrukken wij uw pennen met de hoogst mogelijke zorg. Een gegarandeerd hoogwaardige drukkwaliteit zorgt voor een haarscherpe en blijvende opdruk van uw logo, bedrijfsnaam of tekst. 

Bic Graphic biedt, naast kunststofschrijfwaren, ook luxe metalen schrijfwaren. Stevige metalen pennen in allerlei designuitvoeringen. Van tijdloos tot stijlvol, een uitstekend relatiegeschenk dat een leven lang meegaat. Voorzien van een luxe geschenkverpakking geeft u een volwaardig, lang te gebruiken, zeer gewaardeerd cadeau.

Bic Pennen bedrukken? Vraag een gratis sample met logo!

Wilt u van een aantal modellen samples opvragen? Wij sturen u deze kosteloos toe. Beoordeel thuis of op het werk de bedrukkingskwaliteit, het materiaal en het schrijfgemak. U kunt ook kosteloos een drukproef van uw Bic Pen aanvragen. Deze ontvangt u via de mail. U krijgt zo een visueel beeld van uw pen in de juiste kleurstelling en met uw logo opdruk in de gewenste kleuren. En bent u niet tevreden over, bijvoorbeeld de positie van, uw opdruk, dan wijzigen wij de drukproef. Wij drukken nadat u de drukproef heeft goedgekeurd. Zo weet u zeker dat u met het kopen van een Bic pen de juiste keuze heeft gemaakt.

 

Hieronder vindt u een aantal populaire modellen:

BIC® Media Clic BalpenMedia Clic balpen vanaf 500 stuks

BIC® Round Stic™ BalpenBic Round Stic balpen, vanaf 500 stuks

BIC® Style Clear BalpenBic Style Clear, vanaf 500 stuks

Andere klanten bekeken ook: aanstekers van Bic bedrukken en bedrukte full colour memoblokjes

 

Stuur ons een bericht