BIC pennen bedrukken

Elke dag schrijven met plezier? Laat dan eens Bic pennen bedrukken als promotieartikel. Bic staat bekend om de unieke schrijfervaring. Het assortiment omvat de populaire pennen Clic Stic en Clic Media. Daarnaast zijn er vele andere bijzondere modellen. Bic Graphic heeft meer dan 50 jaar ervaring. De drukechtnieken zijn spectaculair. Waardoor u bezoekers, klanten en relaties op meesterlijke wijze kunt verrassen met een pen. Maak gebruik van dit merk om uw eigen merk in een goed daglicht te zetten. Bic Pennen bedrukken is mogelijk vanaf lage startaantallen.

Media Clic pennen
Clic Stic pennen
Alle Bic artikelen
Bic 4 kleuren pennen

Prachtige keuze in Bic pennen

Er is een prachtige keuze in het bedrukken van Bic pennen. Het merk kennen we allemaal vanuit de supermarkt. In de schappen liggen pennen, kleurstiften en aanstekers van Bic. De promotionele lijn van Bic omvat onder andere:

● Bic Style pennen
● Bic Round stic pennen
● Bic M10 pennen
● Bic Media Clic pennen
● Bic Wide Body pennen

Daarnaast is er keuze uit de befaamde 4 kleuren pennen, gevuld met 4 verschillende kleuren inkt. De antibacteriële pennen maken een flinke opmars. Deze zijn voorzien van een virusdodende coating. Natuurlijk zijn de verschillende modellen in meerdere uitvoeringen leverbaar. Met grip of zonder grip, net wat u prettiger vindt. Standaard met blauwe vulling of naar keuze met zwarte of rode vulling. Daarnaast kunt u Bic pennen bedrukken met een softfeel bovenlaag. Een streling voor uw vingers.

Bic pennen bedrukken met diverse druktechnieken

Bic pennen kunt u op allerlei manieren bedrukken met gegevens. Een logo, tekst of afbeelding, het is allemaal mogelijk. Rondom zeefdruk wordt het meest gebruikt. Deze techniek is uitermate geschikt voor logo- met tekstdruk. Met een 360 graden full colour rondom druk plaatst u een foto of afbeelding bij. De gehele houder van de pen kunt u op deze manier uniek personaliseren. U kunt ook Bic pennen bedrukken op de clip. Natuurlijk is het drukformaat hier kleiner, maar een websitevermelding is altijd wel mogelijk. Kiest u voor kleurrijk, dan is een digitale druk aan te bevelen. Wat stijlvoller wordt het met een opdruk in goud- of zilverkleur. Dit lijkt chique op een donkerkleurige pen.

Sample of drukproef

Bent u al overtuigd van de kwaliteit? Dan kunt u meteen een bestelling plaatsen of een drukproef aanvragen. De drukproef toont u de druk op de gekozen variant. Zo kunt u op uw gemak nagaan of de plaatsing naar wens is. We geven u bovendien de gelegenheid om een wijziging door te geven. Liever toch eerst een sample? Maak dan gebruik van de sampleaanvraag of mail ons even. Heeft u een groot evenement, dan kunt u extra bestellen, u krijgt dan meteen korting op de stuksprijs. Natuurlijk kunt u ook beginnen met het startaantal, immers een bijbestelling is zo gedaan. Gegarandeerd maakt u iemand er blij mee. Goed voor uw merkherkenning en klantenbinding.