Bic Pennen bedrukken

Zoekt u een vertrouwd promotioneel relatiegeschenk? Bestel dan Bic Pennen en laat deze bedrukken met uw reclameboodschap, logo of tekst. Een volwaardig schrijfgerei dat u kunt uitdelen tijdens beurzen of andere evenementen of mee kunt geven aan nieuwe of bestaande relaties. Met het uitdelen van een pen van Bic straalt uw bedrijf of instelling dezelfde kwaliteit uit als het merk Bic, solide, degelijk en betrouwbaar.

Assortiment

Het aanbod van bedrukte Bic pennen

Prima Pennen biedt u een uitgebreid assortiment kunststof en metalen pennen. Bic is een meester in het bedrukken van beide materialen. Uw logo kan op vele manieren op een pen gedrukt worden. Naast een groot drukformaat middels zeefdruk, is Bic gespecialiseerd in het digitaal rondom bedrukken van een aantal van de meest populaire pennenseries. Metalen pennen worden middels metaaldruk krasvast en blijvend van uw bedrijfsgegevens voorzien.

Wist u dat Bic naast pennen ook erg sterk is in aanstekers bedrukken en full colour (zelfklevende) memoboekjes? Door zich te specialiseren in een aantal artikelen staat dit merk al jarenlang aan de top als het gaat om kwaliteit, productcontrole, garantie en degelijkheid. Bic garandeert een perfecte bedrukking op een perfect gecontroleerde pen. Een geteste levering zorgt ervoor dat u met een gerust hart pennen naar hartelust uit kunt delen!

Het bestellen en leveren van Bic pennen met bedrukking

Het bestellen van uw pen kan snel en eenvoudig online. Kies uw model, kies uw kleur(en) en kies uw aantal. Na uw bestelling nemen wij contact met u op betreffende de bedrukking van uw logo. Wij overleggen dan waar u uw bedrijfslogo wilt plaatsen en in hoeveel kleuren. Misschien wilt u nog extra tekst bijplaatsen, zoals een websitevermelding.  U ontvangt van ons een digitale drukproef waarop u de pen met uw opdruk kunt beoordelen. Wilt u een wijziging aanbrengen? Wij drukken pas als u helemaal tevreden bent met de drukproef.

Wilt u samples van een Bic  pen aanvragen. U kunt ons op diverse manieren bereiken, middels de mail, de chat of telefoon. Ook kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Hieronder vindt u een aantal populaire modellen:

 

 

BIC® Media Clic BalpenMedia Clic balpen vanaf 500 stuks

 

BIC® Round Stic™ BalpenBic Round Stic balpen, vanaf 500 stuks

BIC® Style Clear BalpenBic Style Clear, vanaf 500 stuks

 

 

Stuur ons een bericht