Geen filteropties mogelijk

BIC pennen

Vertrouwde kunststof of metalen pennen van Bic laten graveren of bedrukken? Niet voor niets hebben wij nagenoeg de gehele collectie van Bic in ons assortiment. Bic is vertrouwd, maakt gebruik van sterke materialen en is een van de koplopers in pennen met langschrijfvullingen. Het bedrukken en graveren wordt door Bic zelf gedaan. Zo bent u verzekerd van een kwaliteitsopdruk op iedere pen. Laat u verrassen door de opmerkelijke designs en bedrukkingsmogelijkheden. 

* Gratis samplepennen * Gratis verzending * Gratis drukproef * Gratis advies

Weergave:LijstTegels
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden.
Per pagina:

BIC pennen

Er staat u een uitgebreid kleurenpallet ter beschikking. U kunt de kleur van de onderdelen van de pen naar wens samenstellen. Kies en creëer uw eigen unieke pen en maak optimaal gebruik van uw huisstijl- of logokleuren. Uw opdruk wordt middels pms- of cmykkleuren krasvast op de pen gedrukt. Metalen pennen kunnen naar wens worden gegraveerd.

Bic Pennen als sample bestellen

Smalle pennen, kleine pennen, brede pennen. Bic heeft voor elk bedrijf de juiste pen. Pennen die all around full colour bedrukt kunnen worden en naar wens met een zwarte of blauwe vulling. Vraag eenvoudig online een of meerdere samplepennen aan. Gaat u voor elegant en smal of voor robuust en breed?